înapoi la viața de noapte - boom-ul petrecerilor la sibiu în primul weekend fără restricții
foto: arhivă

Sibiul va avea din nou viață de noapte. Odată cu încetarea tuturor restricțiilor, au fost anunțate o serie de petreceri programate pentru acest sfârșit de săptămână. Cluburile și barurile vor fi din nou pline de oameni care, după doi ani de amorțeală, abia așteptau să se bucure de viață. Masca nu mai este obligatorie în interior, localurile pot avea orice program de funcționare doresc și nu mai există nici limite în ceea ce privește numărul participanților.

Sibienii abia așteptau să-și reia viețile de dinainte de pandemie. După doi ani în care au existat restricții, în care majoritatea activităților la care aveau acces înainte acum nu mai erau permise, aceștia se pot bucura în totalitate de viață. Masca nu mai este obligatorie, nici la exterior, dar nici la interior. Evenimentele, fie că sunt nunți, botezuri, zile de naștere sau petreceri, se pot organiza fără să existe vreo limitare. Programul de funcționare al localurilor nu va mai fi restricționat, iar numărul participanților la evenimente nu mai este nici el limitat.

Odată cu vestea că starea de alertă și toate restricțiile încetează, patronii localurilor din Sibiu au anunțat că în weekend orașul revine la viață. Au loc o serie de petreceri, atât vineri, cât și sâmbătă, timp în care sibienii pot petrece la maxim în cinstea „Marii Relaxări”.

La Cotton Pub distracție începe vineri seara. În 11 martie, de la ora 21:00 și până la ora 05:00, toată lumea petrece. Accesul va fi interzis persoanelor cu vârste sub 18 ani. Trei DJ consacrați în județ vor pune muzică toate noaptea. Este vorba despre DJ Alex Zara, DJ Citi Hampu și DJ Marius Ra2.

înapoi la viața de noapte - boom-ul petrecerilor la sibiu în primul weekend fără restricții

Sâmbătă distracție continuă la Cotton, căci și atunci va avea loc o petrecere. „Ne-a fost atât de dor de nopțile explozive, la COTTON!Sâmbătă ne vedem la un super party, ca în vremurile bune! O noapte întreagă de party, cu muzică, dans, prieteni, și vibe pozitiv! Cu Cipi Hampu și Alex Zara”, spun organizatorii petrecerii.

Se anunță o petrecere incendiară și la Oldies Pub. Petrecăreții sunt așteptați vineri, începând cu ora 22:00, să dea startul distracției.

înapoi la viața de noapte - boom-ul petrecerilor la sibiu în primul weekend fără restricții

Vineri putem petrece și la Summer Breeze Lounge. DJ Roberto va întreține atmosfera o noapte întreagă. Petrecerea începe la ora 20:00 și sibienii pot sta aici până în zorii zilei de sâmbătă. Tema este „Retro Future Night”, în amintirea vremurilor de dinainte de pandemie.

înapoi la viața de noapte - boom-ul petrecerilor la sibiu în primul weekend fără restricții

La unul dintre cele mai noi restaurante din oraș are loc, de asemenea, o petrecere. Sibienii sunt așteptați în centrul Sibiului să petreacă la FAIN.înapoi la viața de noapte - boom-ul petrecerilor la sibiu în primul weekend fără restricții

„Sâmbăta aceasta, de la ora 18:00, începem seria de evenimente în Secret Garden cu oaspetele nostru special Luciano Sultan”, anunță organizatorii de la FAIN.

Pentru a lua parte la petrecere, trebuie să vă faceți rezervare, deoarece numărul locurilor este limitat. Puteți suna la numărul de telefon 0755032044.

Nu doare cluburile și-au prelungit activitatea, ci și restaurantele din oraș. Acestea nu vor mai fi deschise doar până la ora 22:00, ci le este permis să își organizeze activitatea după bunul plac.

Ultima oră

Comentariul meu