sibiu 04.01 40

Primul weekend fără restricții aduce la Sibiu și în împrejurimi o serie de evenimente. Putem merge la trei târguri inedite, la petreceri fabuloase, la filme la cinema, dar și la plimbări prin muzeu.

Starea de alertă nu s-a mai prelungit, toate restricțiile au fost ridicate, astfel că sibienii vor avea parte de un weekend la fel ca cele de dinainte de pandemie: sunt anunțate multe evenimente, pentru cei mici și cei mari, la care e musai să participe.

Dacă aveți în plan achiziţionarea unei locuințe, mobilarea sau planificarea unei bine meritate vacanţe, între 11-13 martie vă puteți pune planurile în aplicare. Și e foarte simplu, pentru că toate se adună într-un singur loc la Salonul de Mobilă și Târgul Imobiliar și la Turism Expo Sibiu la Redal Expo.

„În fiecare an ne dorim să venim cu proiecte şi evenimente atractive pentru publicul vizitator, reuşind împreună cu partenerii de la Redal Expo să oferim un eveniment complex destinat familiilor din Sibiu şi numai. Surpriza în acest weekend este prima ediţie a Turism Expo Sibiu care vine cu o mulțime de pachete avantajoase pentru vacanțe, city-break-uri, early booking pentru sejururi, excursii, etc. Ofertele sunt din toate categoriile: turism cultural, rural, de business, de tratament, destinații exotice, croaziere și turism de aventură. Ne dorim de asemenea ca acest eveniment să se desfăşoare bianual şi să crească la fel de frumos ca Salonul de Mobilă şi Târgul Imobiliar Sibiu, evenimente deja cu tradiţie în Sibiu” spune Ioana Aldea, managerul de proiect.

salonul de mobila 2021 007 2048px 1568x1045 1

La Cinegold vedeți cele mai noi filme pe cele mai tari ecrane. În weekend rulează la mall-ul Promenada Sibiu „Roșu Aprins”, „Batman”, „Căutătorul de vânt”, Paris, Arondismentul 13” și multe altele. cinegold

Pe lângă aceste evenimente, au loc și o grozăvie de petreceri. Viața de noapte se reia în Sibiu încă de vineri. La Cotton Pub distracție începe vineri seara. În 11 martie, de la ora 21:00 și până la ora 05:00, toată lumea petrece. Accesul va fi interzis persoanelor cu vârste sub 18 ani. Trei DJ consacrați în județ vor pune muzică toate noaptea. Se anunță o petrecere incendiară și la Oldies Pub. Petrecăreții sunt așteptați vineri, începând cu ora 22:00, să dea startul distracției. Vineri putem petrece și la Summer Breeze Lounge. DJ Roberto va întreține atmosfera o noapte întreagă. Petrecerea începe la ora 20:00 și sibienii pot sta aici până în zorii zilei de sâmbătă. Tema este „Retro Future Night”, în amintirea vremurilor de dinainte de pandemie. (VEZI AICI UNDE SUNT PETRECERI)

cotton 2

Copiii au parte și ei de distracție la Teatrul „Gong”, acolo unde are loc spectacolul „Cel mai mare Gulliver”, sâmbătă de la orele 11:00 și 18:00.

„Cel mai mare Gulliver” este de fapt Matei, băiețelul acela supărat care locuiește la noi în oraș. Îl știm cu toții din vecini, e cel care suferă grozav că e prea mic și crește prea încet. Într-o bună zi se întâmplă însă o minune și nerăbdatorul nostru devine brusc, cu ajutorul unui cangur scamator, un uriaș cum nu s-a mai văzut. h cel mai mare gulliver

După un weekend dansat, vă puteți relaxa la o plimbare prin Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului.  De săptămâna trecută, s-a trecut la programul de vară. Programul de funcționare al Muzeului ASTRA va fi cuprins de luni până duminică, între orele 8 și 18.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns