recenzare 06

Recensământul sibienilor a început de luni, 14 martie, din păcate cu stângul. În prima zi a picat sistemul și doar câțiva au reușit să-și introducă datele, iar marți la fel, puținii sibieni care au trecut pragul centrelor de recenzare asistată doar au pus întrebări. La sediul Apă-Canal însă, una din locații, nici măcar nu au avut pe cine întreba. Recenzorul din tura de dimineață nu era acolo, dar și-a lăsat numărul de telefon.

Număr de telefon care nu a putut fi apelat. O fi fost rețeaua de vină, așa că am încercat la următorul. Este al recenzorului din tura de după-masă, care a explicat că din nou, sistemul este de vină pentru lipsa colegului.

Dar, dacă dorim, putem reveni peste câteva ore și se găsește o soluție. ”Este o problemă tehnică momentan, colegul care trebuia să fie de dimineață probabil de asta nu este, eu voi veni după-amiază. V-ar deranja să veniți după-amiaza? Există o posibilitate de a lucra cu altă adresă de mail, momentan adresele de mail puse la dispoziție nu funcționează. Ne-au anunțat că problema e în curs de soluționare”, a spus recenzorul.

Recenzorul a continuat discuția și și-a descărcat sufletul. Era cam supărat pe cei de la Apă- Canal pentru spațiul impropriu pus la dispoziție, adică o masă pe un hol, la intrare. Asta însă nu justifică faptul că niciun recenzor nu era la locul unde spune că ar trebui să fie cineva între orele 8- 20.

”E un pic impropriu spațiul pus la dispoziție de Apă- Canal. Eu am încercat să obțin de la Primărie schimbarea locației, e aiurea pe hol să stai de vorbă cu oamenii, pe hol trec și angajații lor. Adică nu e atât de practic să vin să stau acolo în speranța că o să apară cineva și atunci e mai bine să stabilim și să ne întâlnim la o oră la care puteți și dumneavoastră”, este confesiunea sinceră a recenzorului.

Centrele de recenzare asistată vor funcționa în următoarele locații până în 15 mai, de lunea până duminica, între orele 08.00 și 20.00:

Nr. crt Adresă Locație
1 Sediul Primăriei Sibiu din Piața Mare – str. Samuel Brukenthal, nr. 2 Centrul de Informații pentru Turiști, cu intrare din Piața Mare
2 Sediul Primăriei Sibiu de pe b-dul Victoriei nr. 1-3 La parterul clădirii, sala P44
3 Sediul Direcției Fiscale Sibiu de pe strada Turismului, nr. 15 La intrarea principală, în holul de la parter
4 Cantina Municipiului Sibiu, Calea Gușteriței , nr. 22 La biroul de la parter
5 Clădirea de birouri a Serviciului Public de Administrare a Cimitirului Municipal, Calea Dumbrăvii, nr. 155 Clădirea administrativă de la intrarea principală în Cimitir, în dreapta
6 Sediul SC Apă Canal SA, str. Eschile, nr. 6 Intrarea dinspre str. Lungă, corp A – Relații clienți
7 Sediul SC Piețe SA de la Piața Cibin În interiorul halei

Reamintim că în perioada 14 martie – 15 mai se desfășoară prima etapă de colectare online a datelor de la populație, pe https://www.recensamantromania.ro/.

Comentariul meu

Lasă un răspuns