ziua optyu

OptyU este unul din cele mai căutate magazine de optică. Dovadă stă faptul că se împlinesc șapte ani de la deschidere, deja trei locații în Sibiu și încă două care urmează a se deschide în țară. De-a lungul celor șapte ani OptyU a venit mereu în întâmpinarea clienților nu doar cu cele mai bune produse, ci și cu oferte și reduceri. Și la fel face și în acest final de săptămână.

Acum șapte ani, pe galeriile Carrefour s-a deschis OptyU. Un magazin micuț, dar care încă de atunci le-a oferit sibienilor produse de brand, la o calitate superioară. Și asta nu pentru că se adresa sau se adresează clienților de lux, ci pentru că ochii, pentru a-și menține sănătatea, au nevoie de cele mai bune lentile, în primul rând. Și așa OptyU a devenit optica ce lucrează exclusiv cu lentilele Essilor, cele mai bune de pe piață.

optyu deschidere
OptyU la deschiderea de acum 7 ani

Pentru ochelarii de soare, la fel, lentilele sunt foarte importante, pentru că protejează ochiul de razele nocive. Brand-urile de renume garantează calitatea, dar și modele în ton cu moda sezonului. Și la OpyU se găsesc cele mai cunoscute: Dior, Polaroid, Guess, Gucci, Tom Ford, RayBan.

Iar cei de la OptyU nu s-au oprit doar la asta. Repede și-au dat seama că vederea perfectă are nevoie de dioptrii calculate la virgulă. Și așa au adus în exclusivitate nu doar pentru Sibiu, ci și pe piața românească, aparatul Vision R, care exact asta face: calculează dioptriile în cel mai mic detaliu. Iar consultația este și va rămâne gratuită.

Reduceri la aniversare

De ziua ei, OptyU dă petrecerea prețurilor. Oricine ajunge într-una din cele trei locații (Promenada Mall Sibiu, Shopping City Șelimbăr sau pe Bulevardul Nicolae Bălcescu) va primi o reducere de 27% la orice va cumpăra. Și grăbiți-vă, pentru că oferta este valabilă doar în zilele de sâmbătă, 19 martie și duminică, 20 martie.

ochelari 1

Și pentru că sibienii au de unde alege cele mai bune lentile, rame și ochelari de soare, e cazul ca și alți români să beneficieze de același tratament. Așa că în curând OptyU se va ocupa și de vederea celor din Timișoara și Iași.

 

Comentariul meu