city insurance 1

CITR, parte a Impetum Group, în calitate de lichidator judiciar în falimentul City Insurance, a obţinut în instanţă prelungirea până la 11 aprilie a termenului până la care creditorii (companii, persoane fizice, instituţii păgubite) pot depune cererile pentru recuperarea datoriilor.

În plus, data primei şedinţe a adunării generale la care pot participa creditorii a fost stabilită pentru 6 mai 2022.

„Falimentul City Insurance este cu siguranţă cel mai mare de pe piaţa asigurărilor din România şi probabil cel mai complex faliment al unei companii româneşti de până în prezent. De la preluare mandatului ca urmare a deciziei Tribunalului, eforturile noastre s-au concentrat asupra gestionării efectelor negative şi contribuim la asigurarea unei tranziţii cat mai line într-o piaţă în care cel mai mare asigurator, cu o cotă de piaţă peste 43% a dispărut şi a lăsat în urmă multiple efecte”a spus Paul Dieter Cîrlănaru, CEO CITR.

Astfel, termenul limită pentru înregistrarea cererii de admitere a creanţelor a fost prelungit cu două săptămâni, la data de 11 aprilie. Termenul de verificare a creanţelor şi de publicare a tabelului preliminar cu creanţele acceptate în urma analizei specialiştilor CITR a fost prelungit până la 29 aprilie 2022. Acesta va fi publicat în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă.

Termenul de definitivare a tabelului creanţelor a fost prelungit până la data de 24 mai 2022.

City Insurance are peste 70.000 creditori, reprezentând companii, instituţii şi persoane fizice, care au fost notificate de deschiderea procedurii de faliment, conform prevederilor legale. Din totalul notificărilor,

41.014 au fost trimise pe cale electronică şi peste 30.000 de notificări prin servicii poştale.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns