drogat la volan
FOTO arhivă

Un tânăr din Sibiu s-a urcat drogat la volan și, la primele ore ale dimineții, a dat nas în nas cu polițiștii și jandarmii. Acesta conducea un autoturism neînmatriculat.

„La data de 26 martie a.c., în jurul orei 08,00, în municipiul Sibiu, un echipaj format din polițiști și jandarmi a oprit un autoturism condus pe strada Rusciorului de către un localnic în vârstă de 31 de ani”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Testarea șoferului cu aparatul Drugtest a indicat valori pozitive la substanțe psihoactive, sibianul fiind însoțit la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice. De asemenea, din verificările efectuate, s-a constatat că autoturismul condus este neînmatriculat.

Având în vedere cele constatate, la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere sub influența substanțelor psihoactive, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns