bacalaureat
foto: arhivă

Joi, 31.03.2022, între orele 9.00 și 12.00, în toate unitățile de învățământ cu predare în limba maternă din județulul Sibiu, a fost susținută simularea probei de limba și literatura maternă din cadrul examenului de Bacalaureat 2022.

Nu au existat probleme în privința organizării acestei simulări, toate unitățile de învățământ cu clase liceale ce studiază în limba minorităților putând accesa, multiplica și distibui subiectele la timp.

Din cei 282 elevi care puteau susține simularea probei E)b) a examenului de Bacalaureat 2022, au fost prezenți 264 elevi (94,33%%), iar 16 elevi au absentat (5,67%).

Doi elevi de la Colegiul Național Pedagogic „Andrei Șaguna” Sibiu au fost eliminați de la această probă pentru că a utilizat telefonul mobil în timpul desfășurării probei de limba și literatura germană maternă.

Situația centralizată pe an de studiu și forme de învățământ este următoarea:

Forma de învățământ Tip învățământ Clasa Cu limba maternă Cu status prezență LMA din care LMA Prezenți din care LMA Absenți din care LMA Eliminati
Zi Masă CL_XII 282 Limba germană 266

(94,33%)

16

(5,67%)

2

Afișarea rezultatelor va avea loc în 14 aprile 2022.

Join the Conversation

1 Commentariu

Lasă un răspuns

  1. ”Doi elevi de la Colegiul Național Pedagogic „Andrei Șaguna” Sibiu au fost eliminați de la această probă pentru că a utilizat telefonul mobil în timpul desfășurării probei de limba și literatura germană maternă.”
    Pe lângă dezacordul care ar trebui eliminat la o minimă verificare înaintea publicării, motivul pentru care au fost eliminați cei doi elevi nu este cel real.