daniela cimpean podcast sb

Daniela Cîmpean, președintele Consiliului Județean Sibiu, a fost invitată la „Podcastu’ lui Pope” unde a vorbit despre carieră, dar și despre viața personală. Dincolo de toate, șefa CJ-ului este mamă și spune că fetele ei sunt cele care îi dau zilnic motivație.

Daniela Cîmpean vorbește cu drag despre fiicele ei, despre care spune că îi dau motivația să înfrunte greutățile vieții.

„Daniela Cîmpean în primul rând este mama a două fete superbe. Acum știu că fiecare spune despre copilul său că este cel mai frumos, cel mai deștept și cel mai bun, dar cu adevărat cred lucrul acesta. Este ceea ce îmi dă motivația să merg prin viață, să înfrunt greutăți, să caut soluții, sunt rațiunea mea. Sunt o mamă dedicată, am fost dintotdeauna, formația mea de cadru didactic a contribuit la ceea ce o mamă simte de regulă, dar acesta este lucrul care mă împlinește cel mai mult – cele două fete ale mele care îmi luminează viața”, a spus, Daniela Cîmpean, la „Podcastu’ lui Pope”.

Episodul cu numărul nouă din „Podcastu’ lui Pope” poate fi urmărit integral pe pagina de Facebook Ora de Sibiu sau pe YouTube.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

1 Commentariu

Lasă un răspuns