277673293 3247142285516410 3045436315813982436 n

La FC Hermannstadt sunt probleme serioase, președintele Dănuț Coman plecând la București din cauza promisiunilor neonorate ale oficialilor clubului sibian.

Echipa antrenată de Marius Măldărășanu este într-o situație foarte bună din punct de vedere sportiv, în acest moment fiind pe loc direct promovabil din Liga 2, însă problemele financiare îi dau serioase bătăi de cap. Conducătorii Hermannstadtului, Claudiu Rotar și Ștefan Băcilă, i-au tot dus cu vorba pe jucători și pe angajați, care și-au cerut drepturile salariale, astfel că situația a explodat, transmite liga2.prosport.ro.

Jucătorii au refuzat să se antreneze, iar președintele Dănuț Coman a plecat deja la București, conform informațiilor ProSport. Mai mult, finanțatorii grupării din Sibiu nu ar mai fi dispuși să investească niciun ban!

Președintele Dănuț Coman a plecat la București după ce apele s-au agitat la Sibiu, acolo unde jucătorii de la FC Hermannstadt s-au săturat să mai aștepte ca finanțatorii să își respecte promisiunile.

Fotbaliștii au refuzat să se antreneze după ce au văzut că sunt duși cu vorba în continuare. Ultimii bani care au intrat în conturile fotbaliștilor sunt pentru jumătate din luna ianuarie.

Problemele de la clubul sibian sunt chiar mai mari de atât, întrucât finanțatorii clubului nu au plătit nici alte datorii.

Mai mult, cei care susțin financiar echipa de pe locul secund al play-off-ului Ligii 2 ar fi hotărât să își retragă sprijinul, astfel că sunt șanse mari ca toate calculele promovării să fie date peste cap în acest final de sezon, în care echipa mai are de disputat doar șapte meciuri.

Clubul este în insolvență și este obligat să aibă întârzieri de plată de maximum trei luni, conform planului de reorganizare aprobat de curând de Tribunalul Sibiu.

În prezent, după trei meciuri jucate în play-off-ul Ligii 2, FC Hermannstadt este pe locul 2, direct promovabil în Liga 1, cu 48 de puncte. În ultimul joc, echipa sibiană a obținut o remiză pe terenul liderului Petrolul Ploiești, scor 0-0. Petrolul a jucat astăzi la Chiajna și a câștigat cu 1-0 cu Concordia, distanțându-se, pentru moment, la șase puncte.

FC Hermannstadt joacă în etapa a 4-a a play-off-ului marți, de la ora 19:00, la Mediaș, cu ”U” Cluj, clasata pe locul 3, cu 47 de puncte.

Join the Conversation

1 Commentariu

Lasă un răspuns