cladire biblioteca astra

Miercuri, 13 aprilie 2022, la ora 18:00, Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu, va găzdui lansarea cărții „Copia Carbon”, al doilea roman al autorului Sebastian Sifft. Evenimentul este organizat de Editura Humanitas și Librăria Humanitas Constantin Noica Sibiu. Cu acest prilej, invitat în dialog cu autorul va fi Radu Vancu, poet, prozator și universitar sibian.

Publicat în anul 2021, în colecția „Scriitori români contemporani” a Editurii Humanitas, romanul lui Sebastian Sifft s-a aflat pe lista scurtă de nominalizări ale juriului național pentru Premiul Uniunii Europene pentru Literatură.

„Alex lucrează la o firmă de lobby. Livia face voluntariat la un ONG. Sunt expați, stabiliți la Bruxelles. În timpul unei excursii la Marea Mediterană, o întâmplare le bulversează viața.  Degradarea survine lent, este inevitabilă, iar practicile cotidiene ale indiferenței devin din ce în ce mai evidente.” (https://humanitas.ro/humanitas/carte/copia-carbon)

Publicul este așteptat la eveniment miercuri, 13 aprilie 2022, în Foaierul bibliotecii publice sibiene (str. George Barițiu, nr. 7, sediul nou, parter), la ora 18:00.

afis copia carbon sibiu news copia carbon sibiu scaled

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu