iohannis pasti

Președintele Klaus Iohannis a participat, sâmbătă seară, la slujba de Înviere de la Biserica Romano-Catolică din Piața Mare din Sibiu. Iohannis a fost însoțit de soția sa, iar înainte de a intra în biserică le-a transmis tuturor că le dorește pace și se va ruga pentru asta.

Familia Iohannis a participat la slujba de Înviere la Biserica Romano-Catolică din centrul oraşului încă de când actualul şef al statului era primar al Sibiului, scrie Mediafax.

Slujba a început la ora 21.00 și, înainte de a intra în biserică, președintele Iohannis a transmis un scurt mesaj în care a vorbit despre pace.

„Vă doresc tuturor sărbători fericite. Celor care în această zile sărbătoresc Învierea Domnului, le doresc sărbători pascale binecuvântate, iar celor care mâine vor sărbători Floriile, le urez Florii frumoase. Tuturor, liniște, pace, zile frumoase. Cred că trebuie să subliniez, vă doresc tuturor pace. Cred că este bine să ne rugăm pentru cei care, din păcate, suportă ororile războiului și încă așteaptă pace”, a spus președintele Iohannis înainte de slujbă.

În mod tradițional, familia Iohannis participă și la slujba de duminică dimineață oficiată la aceeași biserică din Sibiu.

Sursa video: Facebook/Sibiul Azi

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns