eugen beza danut coman fc hermannstadt csc 1599 selimbar liga 2 casa pariurilor 23.10.202113
Meciul de fotbal dintre FC Hermannstadt si CSC 1599 Selimbar, contand pentru Liga 2 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Municipal din Medias, sambata 23 octombrie 2021. © FOTO: Macrea Valentin/SPORT PICTURES

Din cauza problemelor financiare de la FC Hermannstadt, Dănut Coman se pare că e pe picior de plecare.

Dănuț Coman nu se mai implică la fel de mult la FC Hermannstadt, lucru recunoscut chiar de el, cu siguranță din cauza problemelor financiare de la echipă, restanțelor salariale către jucători și staff tehnic. Pare că a obosit să caute variante și să încerce să regleze cât poate situația, astfel că, la câte a dat de înțeles, a făcut un ușor pas în spate în privința implicării sale la club, scrie prosport.

În mare măsură, Dănuț Coman pare decis în acest moment să plece de la Sibiu în vară, la finalul campionatului, nedorind să lase ”corabia” spre finalul drumului, când mai sunt doar câteva partide din play-off-ul Ligii 2. Este hotărât să își caute un alt angajament din vară, la cum se prezintă lucrurile la momentul actual la FC Hermannstadt.

În plus, s-a auzit un zvon cu privire la anumite discuții pe care Dănuț Conan le-ar vrea cu un alt club din Liga 2, FC Buzău. Președintele Hermannstadt-ului a fost întrebat direct despre eventualele discuții cu persoane din cadrul formației buzoiene și a lăsat și aici loc de interpretări.

A oftat puternic și nu a spus nici da, dar nici nu cu privire la veridicitatea informației.

(N.r. – Oftează puternic când e întrebat de o ofertă de la FC Buzău) ”Discuții sunt și probabil vor mai fi. Deocamdată sunt angrenat în proiectul ăsta, chiar dacă nu așa cum am fost până acum. Îmi doresc foarte mult să promoveze FC Hermannstadt, după care vom vedea ce va fi. Ăsta e cel mai important lucru și de aceea nici nu vreau să dezvolt alte discuții. Să promovăm!După care putem discuta și de dezamăgirile mele, de ce îmi doream, de așteptările pe care le aveam. Dar să le lăsăm după finalul campionatului”, a spus Dănuț Coman la Metropola TV.

Dănuț Coman avea speranțe săptămâna trecută

Dănuț Coman mai ”coafa” în anumite nuanțe situația de la FC Hermannstadt. ”La ce club din România nu sunt probleme?”, întreba retoric destul de des fostul portar, referitor la ceea ce se întâmplă la formația pe care o reprezintă. Iată că și lui i s-a luat de explicarea adevărului prin cuvinte mai frumoase, recunoscând public că implicarea lui la echipă nu mai e atât de evidentă.

Rămâne de văzut dacă Dănuț Coman își va schimba ideile și dacă, să presupunem, situația de la FC Hermannstadt se va regla în timp. Cert este că, de când a început să activeze ca președinte, Dănuț Coman a fost apreciat tocmai pentru verticalitatea de care a dat dovadă mereu, recunoscând de fiecare dată când a fost la echipe cu probleme, așa cum a fost și cazul Astrei sezonul trecut.

”Jucătorii au restanțe salariale, tot clubul se confruntă cu probleme financiare, dar zilele acestea s-au semnat două contracte, cu două companii puternice, iar Sibiu nu va mai suferi din punct de vedere financiar.Am avut și alte probleme aici, la Sibiu, nu doar de fotbal, lucruri colaterale fotbalului. Nu am putut să ne ocupăm mereu numai de fotbal, dar cred că dacă exista stabilitate, echilibru, echipa avea cu 10 puncte mai mult în acest moment”, spunea Dănuț Coman săptămâna trecută, pentru ca acum să surprindă iar.

Comentariul meu

Lasă un răspuns