optyu 1

A venit în sfârșit primăvara, iar soarele este din ce în ce mai puternic. Acum, mai mult chiar ca în sezonul rece ochii au nevoie de protecție. Și unde este locul în care găsim cele mai bune produse pentru asta? La OptyU, evident. Acolo e locul pentru calitate, dar și pentru oferte, iar acum au apărut unele noi de care trebuie profitat.

OptyU este deja mai mult decât prietenul sibienilor, pentru că aici se găsesc mereu cele mai bune opțiuni pentru ochi: rame, lentile performante și ochelari de soare de brand. Și cum un prieten bun îți face favoruri din când în când, la OptyU situația e la fel când vine vorba despre oferte.

Până duminică, 8 mai, orice ramă pentru ochelarii de vedere este redusă cu 25%, iar ochelarii de soare cu dioptriile de care aveți nevoie îi veți primi cadou.
Lentilele progresive sunt un produs extrem de benefic pentru cei care au nevoie de două perechi de ochelari și îi primesc astfel într-una. Oferta continuă și aici, pentru că cine merge până duminică la OptyU și dă o comandă va plăti o pereche, iar pe a doua, cu lentile incolore sau pentru ochelarii de soare, o va primi gratuit.
Și pentru că vorbeam de protecția ochilor împotriva razelor solare, ochelarii de soare de la toate brandurile sun reduși cu 15%, iar cele de la Gucci și Tom Ford cu 10%.

optyu

De aceste reduceri beneficiază de acum și timișorenii, pentru că de o săptămână OptyU are grijă și de ochii lor în magazinul deschis la Iulius Mall.

optyu timisoara

Dar, dacă nu ajungeți la locațiile fizice din Sibiu sau Timișoara, de aceleași oferte beneficiați și dacă plasați o comandă pe www.optyu.ro

Oferta care se menține non-stop la Optyu, de consultație gratuită cu cel mai performant aparat VisionR- 800, este în continuare valabilă și astfel vă ”alegeți” cu dioptriile măsurate la virgulă.

viosion r

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News


Comentariul meu