ddd

Sâmbătă dimineață, pompierii ilfoveni au fost anunțati de faptul că un autoturism este cuprisn de flăcări într-un lan de rapiță. Mai mult decât atât, după lichidarea incendiului, militarii au găsit în portbagajul autoturismului un craniu uman și mai multe rămășite umane carbonizate.

La fața locului au intervenit pompierii, care, după lichidarea incendiului, au descoperit în portbagajul autoturismului rămășițe umane carbonizate. Surse din poliție spun că ar fi vorba despre un craniu uman și mai multe fragmente osoase, scrie observatornews.ro

Ce spune IPJ Ilfov:

“La data de 7 mai a. c., în jurul orei 09:19, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către un bărbat, cu privire la faptul că, la intrarea în  orașul Măgurele arde o mașină.La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii din Măgurele si pompieri militari, pentru efectuarea de activități specifice din competență. Verificările și investigațiile sunt continuate pentru stabilirea situației de fapt de drept și luarea măsurilor legale care se impun, urmărirea penală fiind în competența exclusivă a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov”.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu