trecere cale ferata
foto: arhivă

O adevărată tragedie ar fi putut avea loc, duminică seara, în Mediaș. O mașină condusă de o șoferiță din Mălâncrav a fost lovită de tren. Femeia nu a respectat semnalele luminoase și acustice și a încercat să treacă calea ferată, crezând că are timp. În urma accidentului feroviar, o pasageră a fost rănită. 

„La data de 8 mai a.c., în jurul orei 22,40, o femeie în vârstă de 51 de ani, din Mălâncrav, în timp ce conducea un autoturism pe DN 14, Sibiu – Mediaș, în dreptul trecerii la nivel cu calea ferată de la km. 36+300, Agârbiciu, nu a respectat semnificația semnalelor acustice și luminoase aflate în funcțiune, a pătruns pe trecerea de cale ferată și a fost acroșată de Trenul Interegio 10679, care circula spre Mediaș”, informează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a unei pasagere din autoturism, o femeie în vârstă de 51 de ani, din localitatea Laslea. Circulația feroviară nu a fost afectată major.

În cauză, la nivelul Serviciului Rutier Sibiu, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite toate circumstanțele producerii evenimentului.

Comentariul meu

Lasă un răspuns