accident mortal iorga
Sursa: Facebook/INFO TRAFIC jud. SIBIU

Un accident rutier înfiorător a avut loc, vineri după-amiaza, pe strada Nicolae Iorga din municipiul Sibiu. Doi bărbați care circulau pe trotuar au fost loviți în plin de un autoturism. Șoferul acestuia ar fi încercat să evite impactul cu o altă mașină care circula în fața sa. Din păcate, impactul a fost fatal pentru unul dintre pietoni, acesta fiind declarat decedat. Celălalt a suferit un traumatism cranio-cerebral și a fost transportat la spital, acolo unde a fost preluat de medici. Starea lui este stabilă, fiind conștient.

Update

În urma investigațiilor, bărbatul de 41 de ani a fost diagnosticat cu fractură la nivelul feței și contuzie în zona bazinului. Cel mai probabil va rămâne internat pentru supraveghere și tratament.

Știrea inițială 

Doi bărbați care circulau regulamentar pe trotuar pe strada Nicolae Iorga din Sibiu, în apropiere de intersecția cu strada Luptei, au fost loviți puternic de un autoturism. Polițiștii au transmis că, din primele cercetări, acesta ar fi încercat să evite impactul cu o altă mașină. Se pare că omul a tras dreapta de volan, moment în care i-a lovit în plin pe cei doi pietoni. Unul dintre ei a suferit răni foarte grave, astfel că medicii veniți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru el, decât să constate decesul.

VEZI AICI IMAGINI DE LA FAȚA LOCULUI

Celălalt pieton, un bărbat în vârstă de 41 de ani, a fost și el rănit. Acesta a primit îngrijiri medicale la fața locului, după care a fost transportat la UPU Sibiu. Acolo, el a fost preluat de medici, iar starea lui este stabilă.

„Pacientul a fost preluat de medici. Starea lui este stabilă, este conștient și a fost supus unor investigații medicale. În urma acestora se va stabili diagnosticul medical”, a declarat, pentru Ora de Sibiu, Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu.

Martorii aflați la fața locului spun că șoferul în cauză ar fi circulat cu viteză. Acesta se afla la volanul unui autoturism de teren.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu