DC Piata Transilvania © Focus Photos 12.jpg35

Producătorii, care vor să îşi vândă produsele în Piața Volantă Transilvania pot depune începând de luni solicitările pentru contractarea unui punct de vânzare. Asta deoarece Consiliul Județean Sibiu deschide sesiunea de depunere a solicitărilor cei care depun actele pot să vândă în piaţă începând cu data de 1 iulie 2022 în piață. Dosarele se pot depune până vineri, 10 iunie 2022, ora 13:30.

Dosarele se depun la Centrul de Informații pentru Cetățenii din cadrul Consiliului Județean Sibiu, strada G-ral. Ghe. Magheru nr. 14. De asemenea, documentele pot fi transmise scanate pe adresa de e-mail: dezvoltare@cjsibiu.ro. Lista documentelor necesare este publicată pe site-ul Consiliului Județean Sibiu, la rubrica Piața Volantă Transilvania: https://www.cjsibiu.ro/wp-content/uploads/2022/05/adresa-anunt-depunere-dosare-piata-transilvania-semnat.pdf

Piața Volantă Transilvania are o capacitate de 200 de locuri, împărțite pe următoarele sectoare: Carmangerie, Lactate/ Ouă – 65 locuri, Legume , Fructe și Miere – 84 de locuri, Panificație și Băuturi Tradiționale – 45 de locuri. Pe lângă cele 3 mari sectoare piața are și o insulă de promovare dedicată micilor meșteșugari, elevilor școlilor din județ care confecționează obiecte de artizanat, grupurilor de producători, precum și evenimentelor care pun în valoare tradițiile populare locale și cântecul popular, acțiuni desfășurate de grupuri folclorice din localitățile județului Sibiu.

Evaluarea și selecția producătorilor se vor realiza conform Regulamentului de Organizare și Funcționare al Pieței Volante Transilvania, aprobat prin HCJ 270/17.12.2020. Lista producătorilor selectați va fi publicată pe site-ul Consiliului Județean Sibiu în data de 24.06.2022. Aceștia  vor vinde în Piața Volantă Transilvania până în 31.12.2022, urmând ca de la 1 ianuarie 2023 să se încheie noi contracte.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns