ni5qcgcmagfzad01yzgwyzdkotg4mtzlnjmwotuxztq2mgy3ztfjztlmmg

O româncă de 23 de ani a murit în timp ce încerca să-și facă un selfie la o cascadă din Thailanda. Tânăra ar fi alunecat, iar în cădere s-a lovit cu capul de stâncile de la un nivel inferior al cascadei. 

Tânăra era în vacanță împreună cu un prieten pe insula Koh Samui și a vrut să-ți facă un selfie la cascada Na Muang când a alunecat și a căzut în gol, potrivit Bangkok Post, citat de Digi24.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 15.00. Chayapon Intarasupa, primarul districtului Koh Samui, a declarat pentru presa thailandeză că mai multe echipe de salvatori au fost trimise la fața locului. Medicii au constatat că tânăra decedase în urma căzăturii.

Prietenul ei le-a spus salvatorilor că ea făcea o fotografie pe marginea celui de-al patrulea nivel al cascadei, a alunecat și a căzut lovindu-se cu capul de o stâncă de la al doilea nivel. Ulterior salvatorii au constatat că tânăra avea răni grave la cap.

Turista avea cetățenie română, dar locuia în Austria. Era de câteva zile în vacanță în Thailanda și era cazată în partea nordică a insulei.

Trupul ei a fost dus la Spitalul Koh Samui pentru o examinare post-mortem.

Pe 14 noiembrie 2019, Bastien Palmier, un turist francez de 30 de ani, a murit căzând la aceeași cascadă, în timp ce încerca să-și facă un selfie.

În zonă există mai multe panouri care îi avertizează pe oameni cu privire la pericolele existente, spune presa thailandeză.

mc5qcgcmagfzad1hoti1ndhmotdmyznmotc3njy3mwqwymeyzwe1owvloq

my5qcgcmagfzad01yzy2ngi5zte2m2rmnzjhywy4nznmmjk0zmvkntrhyg

my5qcgcmagfzad1kyjq4n2vjnjfkodnjytg2zgy3mwyyntawmjq5mjg3mq

nc5qcgcmagfzad02ztc4yjc2yjg5zdzhyti2nju2yjc5zjm1mta2ztvkma

os5qcgcmagfzad1inmywytfinteyote4yji0yzq4odzlnmvkzwviymywmq

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns