backyrd 1

A sosit momentul mult așteptat, Backyard dă startul petrecerilor în weekendul acesta. Cei cărora le-a fost dor de party-uri cu muzică de calitate și atmosferă inegalabilă, sunt invitați să se distreze toată noaptea, sâmbătă, 21 Mai, la ”The Home of Backyard”.

După o pauză lungă, se deschide sezonul petrecerilor la Backyard. Sâmbătă, 21 Mai, începând cu ora 20:00, Sllash & Doppe și Sebastian vor face o atmosferă inegalabilă, astfel ca cei prezenți să aibă parte de o noapte cu adevărat memorabilă. Cu fiecare petrecere, Backyard își propune să ofere nopți de neuitat cu muzică de calitate și o atmosferă de festival pe măsură.backyard

„Petrecerile se vor ține o dată la două sau la trei săptămâni, în funcție de festivalurile mari. Vom avea invitați artiști de top din România, precum Dirty Nano, Sllash & Doppe, Alex Kannon sau personalități ca Guess Who sau Grassu XXL„, spune Cristi Pinciu, reprezentat Backyard.

backyard2

Biletele costă 50 lei dacă sunt achiziționate online sau la intrare până la ora 23:00, iar 70 lei pentru cei care cumpără biletele după ora 23:00.

Rezervările se fac la numărul de telefon: +40 (743) 272 597.

backyard petreceri

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News


Comentariul meu