backyrd 1

A sosit momentul mult așteptat, Backyard dă startul petrecerilor în weekendul acesta. Cei cărora le-a fost dor de party-uri cu muzică de calitate și atmosferă inegalabilă, sunt invitați să se distreze toată noaptea, sâmbătă, 21 Mai, la ”The Home of Backyard”.

După o pauză lungă, se deschide sezonul petrecerilor la Backyard. Sâmbătă, 21 Mai, începând cu ora 20:00, Sllash & Doppe și Sebastian vor face o atmosferă inegalabilă, astfel ca cei prezenți să aibă parte de o noapte cu adevărat memorabilă. Cu fiecare petrecere, Backyard își propune să ofere nopți de neuitat cu muzică de calitate și o atmosferă de festival pe măsură.backyard

„Petrecerile se vor ține o dată la două sau la trei săptămâni, în funcție de festivalurile mari. Vom avea invitați artiști de top din România, precum Dirty Nano, Sllash & Doppe, Alex Kannon sau personalități ca Guess Who sau Grassu XXL„, spune Cristi Pinciu, reprezentat Backyard.

Biletele costă 50 lei dacă sunt achiziționate online sau la intrare până la ora 23:00, iar 70 lei pentru cei care cumpără biletele după ora 23:00.

Rezervările se fac la numărul de telefon: +40 (743) 272 597.

Comentariul meu

Lasă un răspuns