ambulanta saj

O casă a luat foc duminică, în Cisnădie. La fața locului au ajuns mai multe echipaje ale pompierilor și ambulanțe. Două persoane sunt îngrijite de medici.

UPDATE 2 Incendiul s-a manifestat în interiorul unei camere de aproximativ 16 metri pătrați la o cantitate de deșeuri textile și plastice. Incendiul a fost lichidat în scurt timp de către forțele de intervenție.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului se află în curs de determinare.

UPDATE 1 Saj Sibiu a trimis de urgenta trei ambulante ,doua de la Cisnadie și unul de tip C (cu medic) de la Sibiu în Cisnadie unde intr-o camera dintr-un imobil a izbucnit un incendiu.

”Echipajele SAJ, împreună cu forțele ISU, au intervenit si au găsit in imobil , un bărbat de 56 ani care prezenta arsuri pe 45-50 % din suprafața corpului. Barbatul se afla în stop cardio-respirator. După mai multe minute de resuscitare, efectuate de echipajele SAJ, din păcate barbatul a fost declarat decedat ,el neraspunzand manevrelor aplicate”, spune Genu Scridon, purtător de cuvânt SAJ.

Știre inițială Incendiul are loc la o casă de pe strada Dezrobirii din Cisnădie. La fața locului au ajuns pompierii din Șelimbăr și Cisnădie și două ambulanțe SAJ, dintre care una cu medic.

”Din primele informații, incendiul se manifestă în interiorul unei camere a unei case de locuit. Incendiul este localizat în momentul de față și se lucrează la lichidarea acestuia.
Din informațiile primite de la fața sunt două persoane care primesc îngriji medicale”, spune Alina Voina, purtător de cuvânt ISU Sibiu.

Comentariul meu

Lasă un răspuns