arest
foto: arhivă

Un sibian a fost arestat preventiv, fiind cercetat pentru încălcarea măsurilor dispuse prin ordin de protecție provizoriu. Omul a intrat în casa soției lui, deși, conform ordinului, ar fi trebuit să păstreze distanța de ea. 

În 22 mai, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sibiu a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a unui sibian în vârstă de 47 de ani.

„În fapt, bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcare a măsurilor dispuse prin ordin de protecție provizoriu, emis de către polițiștii sibieni la data de 21 mai, în jurul orei 18,00, constând în aceea că, la aceeași dată, în jurul orei 20,00, bărbatul s-ar fi întors în locuința unde domiciliază concubina sa”, spun reprezentanții IPJ Sibiu.

La data de 21 mai, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, iar la data de 22 mai, față de persoana în cauză s-a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Cercetările continuă la nivelul Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns