40d3bc1c 9eaf 4de6 9d06 d6464e4b3512

1 copil din România se naște cu o malformație congenitală, iar 1.000 de copii mor în fiecare andoar la noi în țară, deoarece nu pot beneficia de tratament specializat.

Printre principalele cauze se numără lipsa resurselor umane și finanțarea insuficientă: doar unul din patru copii beneficiază de operație plătită de sistemul național de sănătate.

Pentru a contribui activ la strângerea de fonduri pentru aceștia, Promenada Sibiu reia pentru cel de-al doilea an campania ,,E timpul să dăruim speranță” și se alătură eforturilor de strângere de fonduri ale Fundației Polisano pentru sprijinirea copiilor cu probleme cardiace.

c5b2ca51 9a65 445b a2f7 b5339192d2c9

Fiecare bătaie de inimă contează!

În perioada 20 mai – 30 iunie, la cumpărături de minim 100 de lei, Promenada Sibiu donează 20 lei către Fundația Polisano. Centrul comercial își încurajează astfel clienții să facă o faptă bună și să se implice activ în comunitate.

Mecanismul campaniei este simplu: clienții Promenada Sibiu se înscriu în campanie la Info Point, cu orice bon de cumpărături din centrul comercial de minim 100 de lei. Pentru fiecare client înscris în campanie, Promenada Sibiu donează 20 de lei către fundație.

,,Zeci de copii cu inimi bolnave din toată ţara se află pe listanoastră de aşteptare. Din păcate, mulţi dintre aceștia nu au timp aştepte, astfel fiecare donație ne ajută organizăm câtmai repede o nouă sesiune operatorie. Ne bucurăm alături de parteneri responsabili precum Promenada Sibiu și a tuturorcelor ce participă în campanie reuşim aducem speranţă învieţile acestor copii” a declarat Cătălina Costache, președintele Fundației Polisano.

a8221921 be7f 4ee5 9a37 be2185aabf97

Broșa donatorilor

În semn de mulțumire pentru implicare, fiecare client care se înscrie în campanie primește pe loc la Info Point broșa – simbol a campaniei: un accesoriu în formă de inimă, creat și pictat manual cu flori de Nu-mă-uita.

,,Fiecare broșă însemnă o secundă în plus pentru micile inimi care nu au timp să mai aștepte. Ne bucurăm să fim parte dintr-o campanie cu impact atât de mare pentru copiii cu probleme cardiace și îi invităm pe toți cei ce ne trec pragul să se alăture acestui demers!” au declarat reprezentanții Promenada Sibiu.

62a7c93b 66f0 4ec7 aeb9 d4d52fa51f2a

Pădurea Faptelor Bune din Promenada Sibiu

În premieră pentru centrele comerciale din România, Promenada Sibiu recreează o pădure în spațiul interior. Ne propunem ca împreună cu vizitatorii noștri să populăm acest spațiu inedit și cu mesaje de încurajare pentru copiii bolnavi. Acestea pot fi citite în „Pădurea Faptelor Bune”, numele generic oferit acestui decor dedicat.

Pentru mai multe informații despre campanie și statusul donatorilor: https://promenadasibiu.ro/evenimente/e-timpul-sa-daruim-speranta-la-promenada-inimilor/

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns