batut medias sala jocuri 1

Bărbatul în vârstă de 34 de ani din Mediaș, care la mijlocul lunii iunie a snopi în bătaie un medieșean, a fost reținut marți de către polițiștii specializați în investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Mediaș, fiind cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Medieșeanul este bănuit că la data de 12 iunie, în jurul orei 04:00, pe fondul consumului de băuturi alcoolice dar şi a unor neînţelegeri, a agresat fizic un bărbat lovindu-l cu un corp dur în zona capului. Agresiunea a avut loc chiar în centrul orașului. (DETALII AICI)

„În urma agresiunii, persoana vătămată, un medieșean în vârstă de 50 de ani, a suferit leziuni traumatice care necesită un număr de 16-18 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, dacă nu survin complicaţii”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de ieri, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaş cu propunere de luare a unei măsuri privative de libertate. Cercetările în acest dosar continuă.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns