scoala gimnaziala „nicolae iorga

S-au afișat rezultatele examenului de Evaluare Națională. Trei elevi din județul Sibiu au reușit să ia 10 curat la toate probele. Aceștia sunt absolvenți ai Școlii Gimnaziale „Nicolae Iorga” și ai Școlii Gimnaziale „Ioan Slavici” din Sibiu. Au fost note foarte mari în județul Sibiu: 127 de candidați au reușit să obțină o medie de peste 9,50. 

Trei elevi de zece anul acesta

Cei trei elevi de clasa a VIII-a au studiat la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” și la Școala Gimnazială „Ioan Slavici”  din Sibiu și au obținut nota 10 atât la Limba și literatura română, cât și la Matematică, astfel că media finală este 10. Un candidat de la Colegiul Național „Samuel von Brukenthal” a fost aproape de a lua nota maximă, însă a fost depunctat atât la prima probă, acolo unde a luat nota 9.90, cât și la proba maternă, unde a obținut nota 9,95. Media lui finală este 9,95 astfel că are motiv de bucurie.

CITEȘTE ȘI: Mădălina, eleva din Sibiu cu 10 curat la Evaluarea Națională – „Nu am luat niciodată meditații”

CITEȘTE ȘI: Ioana a luat 10 la Evaluarea Națională – „Când am văzut rezultatele, mi-a venit să plâng”

CITEȘTE ȘI: David, elevul de zece al Sibiului la Evaluarea Națională – „Vreau să ajung medic”

Rezultatele Evaluării Naționale 2022 pot fi consultate AICI.

Ce note au luat elevii de la școlile din Sibiu

La Școala Gimnazială „Ioan Slavici” din Sibiu, acolo un elev a reușit să ia zece curat, mai sunt și alți candidați cu rezultate foarte bune. Nouă din cei cincizeci de elevi înscriși la Evaluare Națională au obținut o medie de peste 9. De asemenea, au fost și nouă medii de peste 8. 

Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” are, anul acesta, doi elevi de zece. Au fost note foarte mari în toată școala, iar mediile peste 9 au curs. 

La Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu anul acesta nu a fost nicio notă de zece curat. Cu toate acestea, notele sunt foarte mari. Nu există nicio medie sub 8 la această școală. Nouăsprezece elevi au avut media peste 9,50. 

Cea mai mare medie de la Colegiul Național „Octavian Goga” din Sibiu a fost 9,81. Unsprezece elevi au obținut medii de peste 9,50. 

Pe primele poziții, în funcție de mediile obținute, se află un elev de la Școala Gimnazială Nr.4 care a luat nota 9.91, alți trei de la „Iorga” și „Lazăr” care au luat 9.90, un elev de la Brukenthal care a luat nota 9.88 și un candidat de la Școala Gimnazială „Hermann Oberth” care a obținut media 9,86. Au fost note foarte mari în județul Sibiu: 127 de candidați au reușit să obțină o medie de peste 9,50. De asemenea, au fost 446 de medii de peste 9. 

Elevii nemulțumiți pot depune contestație

Elevii nemulțumiți de notele obținute la Evaluarea Națională vor putea depune contestații joi, 23 iunie, între orele 16:00 și 19:00 și vineri, 24 iunie, între orele 8:00 și 12:00. Contestațiile se vor depune fie la centrul de examen, fie vor putea fi transmise și prin mijloace electronice, la o adresă care va fi comunicată candidaților.

O analiză Edupedu.ro arată că procentul elevilor care au luat peste 5, la nivel național, este de 82,3%, fiind cel mai mare de după introducerea, în 2012, a camerelor de supraveghere în sălile de clasă, la examene.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns