accident fantanita auto

Un accident rutier grav a avut loc, marți după-amiaza, pe DN1, pe Hula Bradului, în zona restaurantului Fântânița Haiducului. Un autoturism și un camion au intrat în coliziune, iar în urma impactului o femeie și-a pierdut viața. 

UPDATE 2

Femeia decedată în accident se numește Elena David. Aceasta a fost consilier local, dar și viceprimarul Avrigului. DETALII AICI 

UPDATE 1

Femeia decedată era din Avrig și avea 71 de ani, potrivit polițiștilor. Tir-ul era condus de un bărbat, e asemenea, din Avrig.

„În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătoarea auto, o femeie de 71 de ani, din Avrig. TIR-ul era condus de către un bărbat de 59 de ani, din Avrig. Polițiștii rutieri continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul rutier. Traficul rutier a fost reluat, se circulă pe ambele sensuri”, informează Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Știrea inițială

Polițiștii sibieni transmit că o persoană a murit în acest accident rutier. A fost vorba despre o coliziune frontală între un TIR și o mașină.

accident fantania infotrafic
Sursa: Facebook/Info Trafic Jud. Sibiu

„Polițiștii Serviciului Rutier intervin la un accident rutier produs pe DN 1, km. 292, în zona Restaurantului Fântânița Haiducului. Din primele cercetări, se pare că s-a produs o coliziune frontală între un autotren și un autoturism, coliziune în urma căreia o persoană din autoturism și-a pierdut viața”, informează Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

La fața locului au intervenit echipaje ale ambulanței, dar și de descarcerare. În interiorul mașinii se afla o șoferiță de 70 de ani. Din păcate, aceasta a avut o serie de leziuni incompatibile cu viața.

„Echipajul SAJ ajuns la fața locului a găsit conducătoarea autoturismului, de aproximativ 70 ani încarcerată și din păcate decedata, ea prezentând leziuni incompatibile cu viața. Conducătorul tir-ului, un bărbat de 60 ani a suferit o fractură la membrul superior stâng, un traumatism cranio-cerebral și de torace. După stabilizare, pacientul este transportat la UPU Sibiu”, informează Genu Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Echipajul ISU de descarcerare a intervenit pentru scoaterea femeii din autoturism.

Traficul rutier este blocat.

Comentariul meu

Lasă un răspuns