2 2

61 de echipe s-au înscris la cea de-a 9-a ediție a celui mai mare turneu de volei din țară și urmează să își dispute premiile, săptămâna viitoare, în Piața Mică. Sibiu Sands se va desfășura între 5-10 iulie, cu meciuri la categoriile Open și Amatori, masculin și feminin. Pentru sportivii legitimați, miza este cu atât mai mare cu cât în cadrul turneului de la Sibiu se va desfășura Cupa României. 

Voleiul pe plajă revine în Piața Mică din Sibiu cu zeci de meciuri la categoriile de amatori și profesioniști. La finalul înscrierilor, tabloul competițional arată astfel: 11 echipe la Open Feminin, 15 echipe la Open Masculin, 14 echipe la Amatori Feminin și 21 la Amatori Masculin. 

Cupa României la volei pe plajă, la Sibiu

Ediția din acest an vine cu o premieră, Cupa României la volei pe plajă urmând să se desfășoare pentru prima dată la Sibiu Sands.

„La ediția din acest an vom organiza, în premieră la Sibiu, Cupa României pentru sportivii legitimați. Ne mai despart doar câteva zile de turneu, totul este pregătit și suntem cu toți nerăbdători să înceapă spectacolul pe nisipul din Piața Mică. Nivelul va fi cu siguranță unul ridicat, așa cum ne-am obișnuit spectatorii de-a lungul anilor, așa că așteptăm cât mai mulți iubitori ai voleiului pe nisip să se bucure de meciuri alături de noi, pe parcursul întregii săptămâni”, au declarat organizatorii Sibiu Sands.

Premiile puse la bătaie la cea de-a 9-a ediție a turneului se ridică la suma de 17.500 de lei. Organizatorii vor oferi 6000 de lei la Open Masculin, 4500 de lei la Open Feminin, câte 3500 de lei la Amatori Masculin și Amatori Feminin.

Terenul urmează să fie amenajat la standardele Federației Internaționale de Volei, iar pentru confortul spectatorilor va fi montată o tribună de câteva sute de locuri. Totodată, pentru al doilea an la rând, la Sibiu Sands va avea loc un training de arbitri condus de delegatul Federației Române de Volei, Adrian Bărdășan.

Comentariul meu

Lasă un răspuns