poze galerie foto 3

Vara este sinonimă cu vacanța și timpul petrecut alături de familie în stațiunile însorite de la mare, precum și cu finalurile de săptămână la piscină în care toți cei dragi se distrează.

Shopping City este aliatul verii și își așteaptă vizitatorii, de la mic la mare, cu reduceri semnificative la magazinele partenere, de la haine chic-comode la articole sportive. În plus, centrul comercial le oferă pasionaților de cumpărături și călătorii, care folosesc aplicația de loialitate SPOT, șansa de a câștiga cele mai colorate accesorii de plajă

Răzuiești și câștigi premiile verii 

În perioada 5 iulie – 15 august , toți utilizatorii SPOT care fac cumpărături de minimum 200 de lei din magazinele Shopping City Sibiu și accesează sectiunea Răzuiește și Câștigă în aplicația mobilă SPOT, primesc instant un premiu pentru vacanță: un colac de înot în forme amuzante. 

poze galerie foto 4

O garderobă nouă la prețuri avantajoase, pentru cei mici și cei mari

H&M, Reserved, House sau Cropp au reduceri semnificative la articole de îmbrăcăminte indiferent de stil, atât pentru cei mari cât şi pentru cei mici sau adolescenți. Nici iubitorii de sport nu au fost uitați, pentru aceștia, branduri foarte îndrăgite precum Decathlon sau Sportissimo au pregătit prețuri preferențiale la o gamă largă de produse. 

Și magazinele de mobilă și decorațiuni au oferte speciale: Mobexpert sau Jysk încurajează proiectele de redecorare curajoase și pline de imaginație.

poza principala

SPOT, biletul tău către o vacanță la modă

SPOT este aliatul fiecărui pasionat de cumpărături și modă, ce aduce garantat puncte de loialitate la fiecare sesiune de shopping. Mai mult, statutul de membru SPOT vine cu o mulțime de extra beneficii. Utilizatorii au posibilitatea de a folosi punctele de loialitate acumulate pentru a obține o gama complexă de recompense și premii speciale care pot fi accesate doar în cadrul aplicației, precum: premii speciale, experiențe exclusive, vouchere cadou. Aplicația este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

Mai multe detalii despre toate surprizele și reducerile pregătite de Shopping City Sibu pentru această vară pot fi descoperite pe site-ul centrului comercial, www.shoppingcitysibiu.ro

poze galerie foto 2

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu