indeca business

INDECA Business, compania cu sediul la Sibiu, care oferă consultanță în mai multe domenii și care a fost solicitată pentru o colaborare cu DHL – Deutsche Post, face angajări, iar salariile sunt foarte avantajoase. Firma angajează agenți front și back office pe limba germană și oferă un salariu entry-level brut de 8.200 lei, dar și program de muncă ce poate fi configurat de angajat! CV-urile se pot depune la recrutari.sibiu@indeca-business.de sau pe pagina de Facebook Indeca Business România.

Cea mai flexibilă firmă din Sibiu face angajări – Salariu atractiv, echipă tânără, birou în inima orașului 

Să lucrezi într-un mediu plăcut, în birouri luminoase, cu colegi prietenoși, în inima orașului de pe Cibin și pe un salariu peste medie – pentru mulți oameni pare a fi un vis, însă pentru un număr considerabil de sibieni ar putea deveni realitate. Iar asta pentru că firma sibiană Indeca Business, cunoscută pentru că oferă cele mai multe avantaje angajaților, și pentru că lucrează pentru unele dintre cele mai mari firme din Germania, face angajări.

Indeca Business are disponibile 50 de posturi pe limba germană, începând de la agenți entry-level și până la echipa de management. „Entry-level pentru noi înseamnă postul de agent, și oferim salarii începând cu 8.200 lei brut lunar. În plus, pe lângă beneficiul unui salariu extrem de atractiv și mult peste media din piața locală, colegii noștri actuali și viitori dispun de spații ultra moderne și ultra centrale. Sediul nostru se află în inima Sibiului, în Piața Aurel Vlaicu, într-una dintre cele mai moderne și mai noi clădiri de birouri. Ne-am dorit un astfel de spațiu tocmai pentru a le oferi colegilor tot confortul posibil”, spune Paul Balla, country managerul grupului Indeca Business.

Salariul este unul atractiv și, mai mult decât atât, după un an în firmă crește cu 7% prin intermediul unui program intern de loialitate. Tot în cadrul acestui program, angajații Indeca mai primesc câte o zi de concediu pentru fiecare an petrecut în firma, adițional celor 21 cu care încep.

La INDECA Business lucrezi când vrei 

Unul dintre multele avantaje ale angajaților Indeca Business este acela că pot lucra când vor, indiferent că sunt angajați part-time sau full-time. „Programul de lucru este de 7 zile din 7, de la ora 9 la 23. În acest interval fiecare angajat poate decide cât lucrează. Poate alege de exemplu 20 ore pe săptămână sau 40, iar acestea să le împartă exact cum vrea. Tot angajatul alege între ce ore lucrează sau în care zile ale săptămânii, program pe care îl poate schimba oricând și oricum dorește”, explică Paul Balla, country manager INDECA.

Mai mult, angajații pot opta, cu o lună înainte, dacă luna următoare vor lucra mai multe sau mai puține ore decât în luna precedentă. O astfel de flexibilitate a programului este greu de găsit pe piața muncii, iar faptul că în Sibiu o companie oferă asta nu poate fi decât un plus.

Unde se depun CV-urile

Sibienii vorbitori de limba germană, interesați să lucreze în centrul orașului, într-un mediu plăcut, pe un salariu extrem de atractiv și cu un program de lucru extrem de flexibil, pot depune CV-urile prin e-mail la adresa recrutari.sibiu@indeca-business.de, la numărul de telefon 0722 356 738 și chiar prin platforma Facebook Indeca Business Romania.

Comentariul meu

Lasă un răspuns