poza principala articol feeric la promenada sibiu

Promenada Sibiu este și anul acesta partener oficial al Feeric Fashion Week și găzduiește în interiorul centrului comercial, în spații inedite, prezentări de modă ale designerilor emergenți sau deja cunoscuți și apreciați,  precum și o colecție-surpriză a unui artist local și un show-instalație de modă realizat alături de La Blouse Roumaine.  

Astfel, în perioada 21-22 iulie, ca urmare a parteneriatului prolific din anul anterior, Promenada Sibiu își unește forțele cu Feeric Fashion Week, întărind poziționarea centrului comercial pe piața locală și regională, drept un hub de inspirație, ce oferă vizitatorilor o experiență complexă și completă de shopping: de la branduri exclusiviste la întâlniri inedite cu noile trenduri în modă.

Apreciat pentru prezentările sale inedite, fashion show-uri ce au avut loc după lăsarea nopții, în locații neconvenționale precum skatepark, aeroport, piață publică sau chiar în buncăr, FEERIC se mută pentru cel de-al doilea an consecutiv și în mall, transformând zona de cinematograf sau parcarea într-un catwalk. Un adevărat loc de întâlnire al iubitorilor de frumos, Feeric Fashion Week va aduce împreună și anul acesta, la Sibiu, designeri, artiști, vedete și jurnaliști din toate colțurile lumii.

Festivalul începe în forță, pe 21 iulie,  la ora 13.00, când Promenada Sibiu va deveni podium pentru prezentarea celei mai noi colecții ale designerului din Ucraina Dzhus (UA), respectiv ale brandului din Ungaria, Borbala. Prezentările vor avea loc într-un spațiu atipic, parcarea etajată 2A.

Ziua de 22 iulie va fi cu adevărat efervescentă. De la ora 13:00, sălile Cinegold vor fi gazdele unor prezentări spectaculoase ale tinerilor studenți de la cele mai prestigioase facultăți de modă din România sau Europa. Aceștia vin cu un suflu și o abordare nouă asupra modei, cu inovații și perspective speciale și sunt gata să devină noile staruri ale modei.

De la ora 18:00, în aceeași zonă, vizitatorii sunt transpuși într-un loc special, „Acasă la Origini”, un arc peste istoria modei cu ajutorul unei expoziții-instalație de modă realizată alături de comunitatea La blouse Roumaine. Inspirată de lucrarea omonimă a pictorului francez Henri Matisse, comunitatea are ca principal obiectiv aducerea în actualitate a IEI, a portului și textilelor tradiționale, ca marcă indentitară și brand cultural românesc.

Seara se termină cu o surpriză specială a centrului comercial și o premieră în România, lansarea colecției SYNERGIA by Promenada Sibiu x Raluca Coșăreanu. Vizitatorii sunt așteptați la ora 20:00 pe Terasa Promenada, să descopere colecția în prezența artistei.

De asemenea, pe toată durata festivalului, în perioada 20-25 iulieCinegold va dedica o sală care va deveni backstage-ul oficial al festivalului. Astfel, toți cei ce trec pragul centrului comercial se vor bucura extins de întreaga atmosferă de festival de modă.

Programul evenimentului:

21 iulie, ora 13.00, în parcarea etajată 2A:         

 • Prezentare de modă, designer Dzhus (UA)
 • Prezentare de moda, designer Borbala

22 iulie, ora 13.00, la CINEGOLD                                         

 • Prezentare de modă, designeri:
  • UAD Cluj-Napoca
  • UNA Iasi
  • UNARTE Bucuresti
  • UVT Timisoara
  • Cracow School of Art and Fashion Design Alexandra Catrangiu Studio
  • Chansa
  • IED Superheroes concurs

 22 iulie, ora 18:00, la CINEGOLD

 • Expoziție – instalație – show de modă: „Acasă la Origini” by La Blouse Roumaine

22 iulie, ora 20.00: Terasa Promenada                              

 • Prezentare moda SYNERGIA by Promenada Sibiu x Raluca Coșărean

Comentariul meu

Lasă un răspuns