pieton lovit de mașină pe mihai viteazu – bărbatul era băut
foto: arhivă

Politiștii Biroului Rutier Sibiu au intervenit la un accident rutier produs pe bvd Mihai Viteazu din municipiul Sibiu, in zona intersecției sens giratoriu cu Str. Rahova.

„Din primele cercetări efectuate se pare că un pieton (bărbat, 49 de ani, din Ocna Sibiului) a fost accidentat de șoferul unui autoturism (sibian, in vârsta de 69 de ani).

Accidentul s-a produs in zona trecerii pentru pietoni.

Ambii participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, iar in cazul pietonului rezultatul a fost de 0,54 mg/l alcool pur in aerul expirat.” a transmis Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

In urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a pietonului. Politiștii rutieri sunt la fata locului și continua cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza și condițiile in care s-a produs accidentul rutier.

„ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD cu medic, la intersecția dintre strada Rahovei și B-dul Mihai Viteazu la un accident rutier. Echipajul acordă îngrijiri medicale unui bărbat, de aproximativ 49 de ani, care era pieton. Acesta este conștient și politraumatizat.” transmite ISU Sibiu.

 

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Cine a scris articolul era baut. Nici macar nu a citit comunicatul sa vada ca pietonul, nu soferul era baut. Jurnalism de Sibiu.

    1. Pacat ca n-ai citit tu cum trebuie articolul, a scris clar ca pietonul era baut…..cititor de Sibiu :)))