hand holding ecological system solar energy city 1
Ecological system solar energy in the city on the hand holding the tablet

Toate preocupările legate de noul stil de viață al omului modern, au la baza un numitor comun: energia, energia cu care ne încălzim .

Prezentul deja trebuie să înceapă folosirea unei energii inepuizabile, deci o resursă regenerabilă. Astfel devine important ca orice instalație de încălzire să poată fi conectată în prezent sau viitor la resurse regenerabile (panouri fotovoltaice, eoliene etc.).

sistem

Proiectarea inteligentă a sistemelor de încălzire AMASS, permite cu ușurință conectarea la surse independente de energie (panouri fotovoltaice), principalul avantaj fiind caracteristicile încorporate, care coboară cu 30% investiția în panouri, comparativ cu o instalație cu radiatoare.

Având o automatizare superioară, softuri speciale inteligente și o putere instalată redusă, consumul mediu/lună pentru o casă izolată termic este de 8wh/mp-12wh/mp în perioada de iarnă.

Astfel, pentru o locuință de 100 mp, izolată termic, media într-o lună de iarnă este de 800-900 kwh/casă.

Cu sistemele AMASS, câștigăm atât o diminuare a investiției propriu-zise în branșament, cât și o scădere a investiției în panouri fotovoltaice pentru că se reduce necesarul de putere instalată cu 30%.

AMASS, companie dedicată soluțiilor eficiente de încălzire, vine în întâmpinarea noastră cu sisteme durabile, din Danemarca și Germania, liderii europeni în încalzire eficientă. Beneficiarii obțin soluții cu mentenanță 0 și cea mai mare garanție extinsă (25 de ani), care îmbunătățesc și sprijină calitatea vieții, prin:

modern made in denmark label danish sticker vector 22650979
  • Confort termic ideal pentru corpul dumneavoastră;
  • Consum scăzut (medie 600-800ron/lună iarnă pentru o casă 100 mp izolată termic, 0,7 ron/kwh)
  • Crearea unei stări de bine, un confort psihologic, conform studiiilor din China și Japonia (scăderea stresului-adrenalina, creșterea senzației de bine – dopamina) protejarea sănătății prin confort termic perfect, reducerea prafului și confort psihic demonstrat de studiile elvețiene;
  • Cel mai sigur sistem de încălzire (nu sunt riscuri de inundații și incendii);
  • Cel mai longeviv sistem de încălzire (25 de ani garanție), costuri 0 de mentenanță.
img 20210903 wa0040 1

Luând în considerare toate aceste aspecte, este bine să optăm pentru sisteme de încălzire trainice și eficiente, complex automatizate și independente energetic, care ne garantează confort personal și încurajează grija pentru conservarea resurselor naturale.

Un viitor mai verde este doar la un pas distanță. Vă invităm să cunoașteți soluțiile ecologice și economice AMASS !

AMASS Confort Systems

office@amass.ro

Comentariul meu

Lasă un răspuns