cristian vasilcoiu 640x400 1
Sursa foto: Facebook / Cristian Vasilcoiu

Cristian Vasilcoiu, secretar de stat în Ministerul Muncii, a anunțat, miercuri, pe pagina sa de Facebook, că a fost luat de ambulanță chiar din ședința de Guvern, unde i s-a făcut rău și a fost asistat de către ministrul Sănătății, medicul Alexandru Rafila.

Cristian Vasilcoiu a fost transportat la Institutul „Matei Balș”, unde a fost confirmat cu COVID, relatează G4Media.

„Dragi prieteni și colegi, unii dintre voi știți deja, alții aflați acum: azi m-am «prelins» puțin în timpul ședinței de Guvern, apoi am avut un episod de «brake dance» fără să vreau. Îi mulțumesc lui Alexandru Rafila pentru reacția rapidă și pentru că a avut grijă de mine, până a ajuns ambulanța, care m-a dus la Matei Balș. Da, medicii au depistat că am Covid și le mulțumesc pentru mobilizare. Am putine amețeli, frisoane, dureri de cap, respir ca peștele, dar nu mor”, a scris Vasilcoiu.

„Da, am purtat mască, dar îmi cer scuze față de colegii din minister, Guvern și partid și le mulțumesc pentru mesaje și susținere. Am anunțat pe toată lumea cu care m-am întâlnit recent. Sunt vaccinat, am mai avut Covid, nu am trecut chiar ușor prin el, se pare că nici acum. Ne vedem luni, că nu scapă nimeni de mine așa ușor!”, încheie secretarul de stat.

Participanții la ședința Guvernului de miercuri au purtat măști de protecție.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu