accident masina teren02

Mai multe echipaje Smurd și ale ambulanței au intervenit, joi seara, în Hamba acolo unde o mașină de teren a căzut într-o râpă. Patru persoane au fost transportate la spital.

UPDATE

Echipajele SAJ Sibiu au transportat trei victime la spital. O femeie în vârstă de 21 de ani a suferit un traumatism cranio cerebral acut închis și un traumatism de gambă, un bărbat de 27 de ani a suferit o plagă tăiată în zona fesieri, iar un bărbat de 66 de ani a ajuns la spital cu suspiciune de fractură membru superior. De asemenea, echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unui bărbat de aproximativ 53 de ani conștient, care este suspect de pneumotorax și este transportat de urgență la UPU Sibiu.

Polițiștii fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpa, urmând a fi stabilite condițiile și împrejurările in care s-a produs acest accident.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Pompierii militari din cadrul ISU Sibiu au intervenit de urgență cu o autospecială de stingere, o autospeciala de descarcerare și un echipaj SMURD cu medic la un accident, pe raza localității Hamba, unde o mașină de teren s-a răsturnat într-o râpă.

”La locul intervenției s-au mobilizat și trei echipaje SAJ, dintre care un echipaj cu medic. Din primele informații patru persoane sunt implicate”, a declarat Sg. maj. Ștefan Andreea, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Victimele au reușit să iasă singure din mașină, astfel că nu a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare.

Comentariul meu

Lasă un răspuns