transport lemne

Polițiștii din cadrul Serviciului Ordine Publică specializați în protecția fondului forestier alături de lucrătorii Gărzii Forestiere și R.N.P. Romsilva au efectuat, joi, mai multe controale pe raza întregului județ. Oamenii legii au constatat o serie de infracțiuni la regimul silvic și au aplicat 54 de amenzi în valoare de peste 55.000 de lei. În plus, au confiscat 125,89 mc de material lemnos. Un operator economic a fost sancționat aspru pentru că a efectuat trei transporturi fictive. 

În cursul zilei de joi, 70 de polițiști sibieni, inclusiv polițiștii Serviciului Ordine Publică – Biroului Protecția Fondului Forestier și Piscicol, împreună cu lucrătorii Gărzii Forestiere Brașov și Romsilva, au desfășurat o acțiune de prevenire și combatere a ilegalităților pe linia provenienței, prelucrării, depozitării și valorificării materialului lemnos dar și a legalității transportului materialului lemnos.

politia furt lemne 1

În cadrul activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 3 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 30.000 de lei administratorului unui agent economic din Orlat, pentru efectuarea a trei transporturi fictive de material lemnos. Totodată, polițiștii au confiscat 121,56 mc de lemn rotund, în valoare de 21.684 de lei.

Comentariul meu

Lasă un răspuns