micii de la dedulești, în pericol după ce se deschide autostrada pitești - sibiu
Sursa Foto - Captura Video Youtube

Micii de la Dedulești ar putea fi istorie după ce se deschide autostrada Pitești – Sibiu! După inaugurarea autostrăzii, traficul va fi deturnat de pe vechiul drum de peste Dealul Negru, iar vânzătorii riscă astfel să-și piardă clienții.

Județul Vâlcea, Dealul Negru. Aici se află cel mai cunoscut loc unde românii mănâncă mici pe marginea șoselei. Mai exact, este vorba despre micii de la Dedulești, notează Fanatik.

Micii de la Dedulești s-au scumpit

Zilnic, sute de oameni opresc să mănânce faimoșii mici de la Dedulești. Dar, aceștia s-au scumpit acum. În comparație cu anul trecut sunt mult mai scumpi. Prețul pe bucată a ajuns, la Dedulești, să coste 6 lei, asta în condițiile în care, în magazine, se plătește 25 de lei pentru o caserolă cu 12 mici, conform e-pitești.ro

Ar putea avea parte de vânzări mult mai slabe

Terasele de la Deduleşti au în prezent o clientelă destul de mare. Pe viitor însă, odată cu darea în folosință a autostrăzii Piteși – Sibiu, traficul va fi deturnat de pe vechiul drum de peste Dealul Negru. Comercianții din zonă riscă astfel să-și piardă din clienți.

Join the Conversation

1 Commentariu

Lasă un răspuns

  1. Pana se deschide Autostrada Sibiu-Pitesti, vom trece la alimentati bazata pe insecte….asa ca nici un pericol pt. micii cu pricina…….