poze galerie sub text 9

 După lansarea în cadrul Feeric Fashion Week a propriei colecții de haine alături de Raluca Coșăreanu, designer local, Promenada Sibiu deschide pentru public larg o expoziție cu toate ținutele Synergia, dar și cu imagini ce ilustrează procesul creativ, de la schițe de producție, la poze din timpul defilărilor. 

Vizitatorii se vor putea lăsați inspirați de noua colecție până pe 30 septembrie, în cadrul centrului comercial, la etajul 1, lângă magazinul Orange. Aceștia vor putea descoperi ținutele, care sunt fie full outfits, fie neutre, monocrome în roșu, albastru, verde, galben sau portocaliu, personalizate cu accesorii contemporane, minimaliste, iar pasionații de modă cum se construiește o colecție pas cu pas.

Raluca Coșăreanu, un artist pluridisciplinar, designerul colecției și partenerul creativ al Promenada Sibiu, declară:  „Colecția SYNERGIA conturează un personaj feminin versatil, pentru care atemporalul este motiv de construcție identitară a unui stil vestimentar unic. Trendul contemporan se construiește și se inspiră din studiul și tiparele diverselor perioade sartoriale, în construcții hibrid și interpretări creative.

Patternurile cromatice construite din jocul unei identități vizuale consacrate și recognoscibile, precum și accesoriile realizate cu noile tehnologii, reprezintă interludiul care leagă și aduc unitate fiecărei piese vestimentare în parte. Când deconstruim ținutele, fiecare în sine ține loc de piesă dramatică de sine stătătoare. Adunate, se contopesc într-o suită de timpi și timpuri. Trecut și viitor își găsesc spațiul performativ în puterea lui acum”.

Întreaga colecție este infuzată creativ de tot ceea ce definește spațiul în care ideea a luat naștere, Sibiul, și este inspirată cromatic și estetic de identitatea vizuală a Promenada Sibiu, de efervescența și dinamismul centrului comercial.

Expoziția este accesibilă gratuit. Mai multe informații despre eveniment,dar și despre alte activități și campanii ale centrului comercial se regăsesc pe site-ul www.promenadasibiu.ro

Comentariul meu

Lasă un răspuns