terase centrul sibiului 0015 scaled

Românii din străinătate care și-au petrecut concediul la noi în țară, se întorc acum la muncă, printre străini. Este aglomerație mare la ieșirea din țară pe la Nădlac 2. Timpul de așteptare este și de 1 oră și 30 de minute. Dar, oamenii așteaptă, bucuroși că și-au putut vizita țara. Câțiva dintre ei, au fost chiar la Sibiu.

Recunosc cu ardoare că au venit în România în concediu pentru că le era dor de țara lor natală. Câțiva români plecați la muncă în străinătate, spun că au fost pe la Sibiu, unde s-au bucurat de aerul curat și priveliștea superbă a centrului vechi.

„În concediu am fost pe la Sibiu, pe la Brașov și acum plecăm în țara noastră, Germania. În România am cheltuit bani, că-i mai scumpă viața ca dincolo. Dacă mergi la chioșc cu o sută de lei n-ai ce face,” mărturisesc aceștia.

În ultimele două săptămâni, prin punctele de trecere a frontierei din vestul țării au trecut aproximativ 300.000 de persoane, atât pe sensul de intrare cât și pe cel de ieșire. Au fost și oameni care s-au folosit de minivacanța de Sfânta Maria, care de-abia a început, notează știrileprotv.ro.

CITEȘTE ȘI – Vine minivacanța de Sfânta Maria – Foarte mulți turiști aleg Mărginimea Sibiului

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

4 Commentarii

Comentariu

  1. Pentru ca in Germania nu merg zilnic sa consume La Restaurant sau terasa! Si asta o spun din experienta locuiesc acolo de 26 de Ani !

  2. La noi e plin de mafioți care dau lovitura in fiecare vara: păcălesc fraierii. Spre ex., am luat la caserola de pilaf de la S… Mutti și era acru, nu se putea consuma. Rușine! Și așa ceva se întâmplă în multe locuri.

  3. Așa le place acestor oameni să vorbească……că să se afle iin treabă…….Noua aici ne spun așa…când ajung in Germania…..spun că ce bine a fost inRomania……ce ieftin și bun…….

  4. Asa zic și cei care au venit din Spania și Italia, se pare ca peste tot e mai ieftin ca la noi .