salariu atractiv, birou în inima orașului, și lucrezi când vrei – indeca business face angajări la sibiu

Una din oportunitățile de neratat de pe piața muncii din Sibiu este ”pusă la bătaie” de INDECA Business – mediu plăcut, echipă tânără, sediu modern și ultra-central, și un salariu mult peste media locală. Având 4 locații în 3 țări diferite, și peste 1000 de angajați,  INDECA Business e una dintre companiile care oferă cele mai multe avantaje angajaților, și care lucrează pentru unele din cele mai mari companii din Germania – Lidl, Dhl, Intersport. Echipa din România este în continuă creștere, și în acest moment există 50 de posturi disponibile pe limba germană la Sibiu.

Job-ul de vis există – La INDECA Business lucrezi când vrei

Unul dintre multele avantaje ale angajaților Indeca Business este acela că pot lucra când vor, indiferent că sunt angajați part-time sau full-time. „Programul de lucru este de 7 zile din 7, de la ora 9 la 23. În acest interval fiecare angajat poate decide cât lucrează. Poate alege de exemplu 20 ore pe săptămână sau 40, iar acestea să le împartă exact cum vrea. Tot angajatul alege între ce ore lucrează sau în care zile ale săptămânii, program pe care îl poate schimba oricând și oricum dorește”, explică Paul Balla, country manager INDECA.

YouTube video

Mai mult, angajații pot opta, cu o lună înainte, dacă luna următoare vor lucra mai multe sau mai puține ore decât în luna precedentă. O astfel de flexibilitate a programului este greu de găsit pe piața muncii, iar faptul că în Sibiu o companie oferă asta nu poate fi decât un plus.

Ai biroul în inima orașului

Viitorii angajați ai INDECA Business vor avea oportunitatea să fie mult mai conectați cu orașul. Pulsul urbei de pe Cibin se simte cel mai bine din inima orașului, acolo unde se află și birourile companiei. Mediul este unui plăcut, colegii sunt prietenoși, iar echipa este tânără.

Indeca Business are disponibile 50 de posturi pe limba germană, începând de la agenți entry-level și până la echipa de management. „Entry-level pentru noi înseamnă postul de agent, și oferim salarii începând cu 8.200 lei brut lunar. În plus, pe lângă beneficiul unui salariu extrem de atractiv și mult peste media din piața locală, colegii noștri actuali și viitori dispun de spații ultra moderne și ultra centrale. Sediul nostru se află în inima Sibiului, în Piața Aurel Vlaicu, într-una dintre cele mai moderne și mai noi clădiri de birouri. Ne-am dorit un astfel de spațiu tocmai pentru a le oferi colegilor tot confortul posibil”, spune Paul Balla, country managerul grupului Indeca Business.

Salariul este unul atractiv și, mai mult decât atât, după un an în firmă crește cu 7% prin intermediul unui program intern de loialitate. Tot în cadrul acestui program, angajații Indeca mai primesc câte o zi de concediu pentru fiecare an petrecut în firma, adițional celor 21 cu care încep.

Unde se depun CV-urile

Sibienii vorbitori de limba germană, interesați să lucreze în centrul orașului, într-un mediu plăcut, pe un salariu extrem de atractiv și cu un program de lucru extrem de flexibil, pot depune CV-urile prin e-mail la adresa recrutari.sibiu@indeca-business.de, la numărul de telefon 0722 356 738 și chiar prin platforma Facebook Indeca Business Romania.

 

Ultima oră

Comentariul meu