fc hermannstadt 2022 fcsb
FOTO - gsp.ro

FC Hermannstadt a făcut un joc excelent în deplasarea din Capitală. Sibienii au remizat, 2-2, după ce FCSB a egalat în extremis în prelungirile meciului.

Sibiul a dominat clar meciul de duminică seară. Sibienii lui Măldărășanu au făcut o partidă aproape perfectă și au fost foarte aproape de victorie.
Mihai Butean a deschis scorul în minutul 21. După o pasă în spate a lui Paraschiv, Butean a tras puternic, cu șiretul, la colțul lung. Dawa a egalat în minutul 34, printr-o reluare pe spate, de la 16 metri, în vinclul porții lui Muțiu.
Sibienii au preluat din nou conducerea în minutul 64: centrare la prima bară a lui Petrișor Petrescu, iar Daniel Paraschiv a reluat cu capul, la colțul lung. În al doilea minut al prelungirilor, Edjouma a însris cu un șut puternic, din careul mic, la colțul lung.

YouTube video

FC Hermannstadt a plecat doar cu un punct acasă și e pe locul șapte în liga 1, cu zece puncte. Sibienii joacă runda viitoare la Mediaș cu CSU Craiova.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Participă la discuție

1 Commentariu

Comentariu

  1. Văd că, lucrările stadionului merg înainte,sunt bani.În schimb echipa este neplătită și poate se vrea să retrogradeze în Liga 2-a să jucăm cu Steaua,Dinamo,Timișoara..nu cu Mioveni,Voluntari ,Sepsi..😆
    https://youtu.be/bPdeRaR7FR0