promenada sibiu 1

După o vară plină de activități creative, din 1 septembrie, Promenada Sibiu vine în întâmpinarea toamnei cu noile colecții al sezonului, dar și cu surprize personalizate pentru utilizatorii SPOT. Pentru aceștia, fiecare bon scanat în aplicația de loialitate în perioada 1 – 30 septembrie, înseamnă o șansă de a fi câștigătorul uneia dintre cele 3 ținute SYNERGIA ca urmare a unei trageri la sorți. Ținutele vor fi realizate personalizat, pe dimensiunile câștigătoarelor.

promenada sibiu 2

SYNERGIA este o colecție lansată în premieră regională de Promenada Sibiu, concepută într-un parteneriat creativ alături de artista locală Raluca Coșăreanu. Întreaga colecție are la bază spațiul în care ideea a luat naștere, Sibiul, și este inspirată cromatic și estetic de identitatea vizuală a Promenada Sibiu, de efervescența, forma și dinamismul regăsit în centrul comercial.

Este o colecție ludică, într-un joc de forme și culori fresh și cool, completată de accesoriile realizate cu cele mai noi tehnologii, ce leagă și aduc unitate fiecărei piese vestimentare în parte.

promenada sibiu 3

Tendințele toamnei la Promenada Sibiu

Atunci când vine vorba despre tendințe, Promenada Sibiu dă tonul și își inspiră vizitatorii pentru o toamnă cu outfit-uri la modă, indiferent de preferințele stilistice.

Din garderoba unei pasionate de modă care preferă ținutele feminine și călduroase, nu trebuie să lipsească anul acesta, jachetele îmblănite, fustele lungi, corsetul, rochiile și outfiturile all-leather. Toate se regăsesc în magazine precum Guess, Massimo Dutii, Gant, Nissa.

promenada sibiu 4

Pentru cei care iubesc stilul smart casual, piesele oversized, saboții și pantalonii cargo vor fi vedetele garderobei. Se găsesc la Promenada Sibiu, în magazinele Zara, Mango sau Reserved.

promenada sibiu 5

În noul sezon, pasionații de modă sunt provocați de Promenada Sibiu să dea frâu liber creativității și să fie gata pentru sezonul rece cu ținute care combat monotonia zilelor de toamnă. Mai multe informații despre noutățile toamnei, dar și despre alte activități și campanii ale centrului comercial se regăsesc pe site-ul www.promenadasibiu.ro

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu