papa francisc se simte rău – a anulat vizitele în rusia și ucraina

Papa Francisc a anunțat că este nevoit să amâne vizitele în Rusia și Ucraina din cauza problemelor pe care le are le genunchi.

Papa Francisc a declarat că nu poate vizita orașele Moscova și Kiev decât după o întâlnire a liderilor religioși în Kazahstan, la mijlocul lunii septembrie, relatează Mediafax.

Papa susține că medicul i-a interzis să călătorească din cauza unei probleme la genunchi, a declarat suveranul pontif pentru CNN Portugalia.

Papa Francisc a anunțat anterior că intenționează să viziteze Ucraina și Rusia pentru a promova dialogul între cele două țări.

„Acum nu pot merge pentru că, după călătoria în Canada, a existat un mic regres cu recuperarea genunchiului și medicul mi-a interzis, spunând: Înainte de Kazahstan nu puteți călători”, a explicat Papa Francisc.

Papa a dezvăluit că vorbește la telefon despre situația din Ucraina.

„Dar am menținut legătura prin telefon… Între noi toți, ceva ar putea fi făcut. Urmăresc (situația) cu durerea și rugăciunile mele. Dar situația este cu adevărat tragică. Cred întotdeauna că, având un dialog, avansăm”, a precizat Papa Francisc.

Papa a vorbit de mai multe ori despre războiul din Ucraina.

Ultima oră

Comentariul meu