tinerii psd sprijină copiii din familii cu venituri modeste

Copiii au dreptul la educație și trebuie să aibă șanse egale, indiferent de situația materială a părinților.

Echipa tinerilor social-democrați din Sibiu, coordonată de Răzvan Munteanu și Dan Luca, a venit în ajutorul copiilor din familii defavorizate, la început de an școlar.

tinerii psd sprijină copiii din familii cu venituri modeste

Impresionați de situația precară a multor membri ai comunității, tinerii social-democrați au ales să ajute două familii cu câte trei copii din municipiul Sibiu și două familii cu opt copii din satul Armeni, comuna Loamneș. Le-au dăruit acestor copii ghiozdane complet echipate cu caietele și rechizitele necesare, astfel încât să înceapă școala fără să le lipsească nimic.

tinerii psd sprijină copiii din familii cu venituri modeste

Dan Luca, președinte TSD Sibiu: “Micul nostru ajutor a adus foarte multă bucurie acestor copii, care pășesc în noul an școlar cu mai multă încredere și dorință de a învăța”.

Răzvan Munteanu, președinte PES Sibiu: “Solidaritatea este una dintre valorile fundamentale ale societății, este cea care face o comunitate mai puternică. Ajutând acești copii, astăzi, le-am dat sentimentul că nu sunt singuri în fața greutăților pe care le întâmpină acum, că sunt parte a comunității”.

tinerii psd sprijină copiii din familii cu venituri modeste

În 5 septembrie, am avut bucuria de a participa la festivitatea de deschidere a noului an școlar la Grădinița cu program prelungit nr. 29 din cartierul Vasile Aaron, unde sunt 15 grupe de preșcolari și antepreșcolari. Felicit tot personalul și în special pe doamna director pentru modul în care este întreținută și dotată grădinița, aceasta putând fi luată drept model de bună practică!

Succes tuturor copiilor și dascălilor, în noul an școlar!

Ultima oră

Comentariul meu