sibiancă ucisă de soț în germania - mama victimei, declarații sfâșietoare: „durerea va dăinui la infinit”
Sursa: Facebook/Profil Public

Tragedia ce s-a petrecut în orașul german Fürth, unde o medieșeancă a fost ucisă cu sânge rece chiar de soțul ei, sibian și el, a adus lacrimi și durere în rândul familiei femeii și prietenilor acesteia. Sute de mesaje de condoleanțe au fost publicate pe rețelele de socializare. Mihaela era un om bun și o prietenă de nădejde, potrivit apropiaților. 

O femeie în vârstă de 36 de ani, din Mediaș, stabilită în Germania, a fost ucisă de soțul ei, medieșean și el, în apartamentul în care locuiau alături de copiii lor minori. Crima a avut loc într-un cartier central din orașul Fürth. După o ceartă monstruoasă, care a izbucnit duminică, tânăra a fost înjunghiată. Cel care i-a pus capăt zilelor a sunat imediat la poliție și a recunoscut ce a făcut. Criminaliștii au venit la fața locului pentru a aduna toate probele, dar și arma crimei, iar atacatorul a fost arestat. 

VEZI AICI POVESTEA PE LARG

sibiancă ucisă de soț în germania - mama victimei, declarații sfâșietoare: „durerea va dăinui la infinit”
Sursa: Karina Palzer/BILD

Mama victimei, sfâșiată de durere – „Durerea va dăinui la infinit”

Mama victimei a publicat un comentariu în urma apariției știrii pe Ora de Sibiu. Cu durere în suflet, aceasta a spus că speră să se facă dreptate, iar cel care i-a ucis fiica să fie închis pe viață. „Nu ascundeți ochii criminalului! Toată lumea îl cunoaște (…). Pleava societății. Eu sunt fără inimă în mine, fiind mama victimei, și nu exagerez cu nimic. Vina este a copilului meu, că nu a luat măsuri la timp! În schimb a luat el… El a decis când viața copilului meu va fi gata! Ea a vrut familie cu un psihopat. 15 ani… puțin… vom face dreptate. Sper ca Dumnezeu să ne ajute! Durerea va dăinui mereu și la infinit”, a scris, cu durere, mama femeii ucise. 

Cât despre criminal, mama victimei, dar și alți oameni din cercul lor de prieteni, povestesc că ar fi avut probleme cu drogurile și cu alcoolul. 

Sute de mesaje de condoleanțe – „Mihaela era un copil atât de bun”

În urma tragediei cumplite, toți cei care au cunoscut-o pe Mihaela sunt în doliu. Nu le vine să creadă că s-a ajuns la crimă. Apropiații au transmis mesaje extrem de emoționante și dureroase, majoritatea de condoleanțe către mama victimei.

„Nici nu mă pot gândi ce e în sufletul tău de mamă. Mihaela era un copil atât de bun. Dumnezeu să o primească alături de îngeri! Putere să treceți peste, să creșteți acei doi îngerași. Criminalul să stea pe veci în pușcărie, dar pentru ce a făcut și pedeapsa asta e prea ușoară”, a scris Z.A. pe Facebook. 

„Draga mea, Dumnezeu să te odihnească în pace! Nu meritai această soartă. Ai fost o femeie și o mamă deosebită pentru copilașii tăi! Nu te voi uita niciodată, Ela”, a scris R.C., o prietenă a victimei. 

„Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească în pace!! Draga mea Bobo, știu că sunt de prisos cuvintele, dar te rog să fii tare pentru nepoțeii tăi, suntem mame și îmi închipui ce durere simți!! Sincere condoleanțe, draga mea!”, a scris L.I.N. pe Facebook. 

sibiancă ucisă de soț în germania - mama victimei, declarații sfâșietoare: „durerea va dăinui la infinit”
Sursa: Facebook/Profil Public

„Nu există cuvinte să poți exprima durerea unei mame care își îngroapă copilul. Dragă Bobo, sper ca bunul Dumnezeu să-ți dea puterea să mergi mai departe și să poți avea grijă de cei doi copilași minunați. Dumnezeu să o odihnească în pace”, a scris S.A. în comentarii pe Facebook. 

„Dumnezeu să o ierte pe Mihaela! Iar ție, Bobo, să-ți dea Dumnezeu putere să mergi mai departe și să poți crește copiii într-un mediu sănătos. Ai grijă de ei și nu-i lăsa în mâinile acelor oameni fără suflet, ei nu merită să trăiască cu teama ca poate într-o zi vor avea aceeași soartă. Chiar dacă acum poate nu realizează gravitatea situației, cu siguranță când vor mai crește, vor realiza că cel care i-a despărțit de mama lor nu merită să-i mai vadă nici măcar în poze. Ai grijă de tine și luptă pentru micuții nevinovați! Dumnezeu să te întărească și să-ți dea putere să treci peste toate!”, spune C.C., care o cunoaște pe mama victimei. 

Medieșeanca și soțul care i-a fost călău aveau doi copii împreună, o fetiță și un băiețel, în vârstă de 4, respectiv 7 ani. Anchetatorii cercetează îndeaproape cazul pentru a vedea dacă minorii, care se aflau în acea seară în casă, au asistat la crimă. În ceea ce îl privește pe criminal, el riscă o pedeapsă de până la 15 ani de închisoare. În funcție de cercetări și de detaliile care vor ieși la suprafață, pedeapsa ar putea fi mult mai aspră.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu