trei jucători care vor străluci la barcelona în acest sezon de la liga. la cine ar trebui să fii atent

FC Barcelona, unul dintre marile cluburi din istoria fotbalului, trece prin probleme grave financiare în momentul de față. Clubul catalan a reușit cu greu să își înregistreze noile achiziții la timp pentru începerea noului sezon din La Liga, iar moralul suporterilor nu este neapărat grozav știind că clubul are datorii de peste un miliard de euro.

Cu toate acestea, chiar și în aceste condiții dificile, președintele Laporta a făcut tot posibilul ca pe Camp Nou să ajungă în această vară unii dintre cei mai talentați fotbaliști din lume. Cei care pariază pe La Liga vor găsi atrăgătoare cota de 2.10 a Barcelonei de a câștiga campionatul și pe bună dreptate. În lotul Barcelonei se află acum mai multe nume interesante, alături de fotbaliștii care erau deja la club și promiteau. Poate că este prea devreme pentru un titlu în acest sezon, dar lucrurile arată bine pentru viitor în Catalonia.

Care sunt, așadar, cele mai interesante nume din lotul Barcelonei în acest moment? Cine va face diferența în sezonul actual pentru catalani?

  1. Jules Kounde

Francezul a fost curtat intens vara trecută de marile cluburi ale Europei, iar acest lucru s-a întâmplat și în acest an. Nu este de mirare. Kounde este unul dintre cei mai talentați fundași din lume la ora actuală. Francezul are o detentă impresionantă, chiar dacă nu o înălțime memorabilă. Plasamentul său este impecabil, iar capacitatea de deposedare una dintre cele mai mari din La Liga. Barcelona a făcut un transfer extrem de inspirat atunci când l-a adus pe Camp Nou și cu siguranță că apărarea catalanilor va fi cu mult îmbunătățită după sosirea lui Kounde.

  1. Pedri

Nu avea cum să nu fie menționat Pedri într-o discuție despre Barcelona. La doar 19 ani, Pedri este deja unul dintre cei mai talentați fotbaliști din lume și mulți îl văd ca fiind noul Andres Iniesta. Sau viitorul Balon de Aur. Orice ar fi, la finalul zilei este un mijlocaș cu o creativitate ieșită din comun și o viziune fotbalistică similară cu cea a lui Andrea Pirlo, legendarul fotbalist italian care a scris istorie la cluburi uriașe precum Juventus, AC Milan sau Inter. 

  1. Ansu Fati

La fel ca în cazul lui Pedri, Fati este cealaltă mare speranță a Barcelonei crescută în La Masia, celebra academie a Barcelonei. Ansu Fati are o viteză extraordinară și un dribling ieșit din comun. Câtă vreme stă departe de accidentări, Fati are capacitatea să facă diferența în orice fel de meci și cu siguranță că el va ajuta atacul Barcelonei în acest sezon.

Realitatea este că lotul Barcelonei arată foarte bine în acest an. Nici măcar nu au fost menționate mai sus nume ca Robert Lewandowski, Ferran Torres sau Gavi, alți fotbaliști extrem de talentați din lot. Catalanii merg în direcția potrivită cu Xavi pe bancă și asta se vede. Drept urmare, nu ar trebui subestimați nici în lupta pentru titlu, nici în cea pentru UEFA Champions League.

Ultima oră

Comentariul meu