revolut
foto sms-man.com

Un atac cibernetic lansat recent asupra Revolut a compromis parțial datele personale a zeci de mii de utilizatori. “

Am identificat imediat și am izolat atacul pentru a-i diminua semnificativ efectele”, au transmis reprezentanții companiei, care au precizat că hackerii nu au reușit să acceseze fonduri, scrie observatornews.ro

Revolut a precizat, într-un comunicat, că nu au fost accesate fondurile clienților afectați de atacul cibernetic, iar toți utilizatorii și-au putut folosi cardurile ca de obicei.

“Recent, Revolut a fost ținta unui atac cibernetic. Acesta a condus la accesul unei terțe părți neautorizate la detaliile unui procent foarte mic de clienți (0,16%), pentru foarte puțin timp. Am identificat imediat și am izolat atacul pentru a-i diminua semnificativ efectele și i-am contactat pe clienții afectați. Clienții care nu au primit informarea prin email nu au fost afectați. Pentru a fi foarte clari, precizăm că nu au fost accesate sau sustrase fonduri. Banii clienților au fost și sunt în siguranță, la fel ca întotdeauna. Toți clienții își pot accesa fondurile și pot folosi cardurile ca de obicei. Astfel de incidente sunt tratate de noi cu maximă seriozitate și dorim să le prezentăm cele mai sincere scuze clienților care ar fi putut fi afectați de acest incident, asigurându-i că securitatea lor și a datelor lor sunt o prioritate de top pentru Revolut”, au transmis reprezentanții Revolut.

Aplicația Revolut, utilizată de zeci de milioane de oameni din toată lumea

Revolut este o aplicaţie financiară care s-a lansat în 2015 în Marea Britanie, cu servicii de transfer de bani şi schimb valutar. În prezent, peste 20 milioane de clienţi persoane fizice din lume şi mai mult de 500.000 de clienţi B2B folosesc serviciile aplicaţiei pentru a realiza peste 250 de milioane de tranzacţii pe lună.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu