incendiu pompieri 12
foto: arhivă

Pompierii militari ai Detașamentului Mediaș au intervenit de urgență în localitatea Brateiu pentru a lichida un incendiu care a izbucnit la două case de locuit tip duplex.

Pompierii au mers la fața locului cu două autospeciale de stingere, o autospecială de primă intervenție și un echipaj SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casa de locuit.

Forțele operative sosite la locul intervenției au constatat că incendiul se manifesta la acoperișul a două case de tip duplex. Incendiul izbucnit din cauza coșului de fum neprotejat corespunzător a afectat acoperișul pe o suprafață de aproximativ 180 mp. De asemenea au fost afectate în urma incendiului mansardele celor două locuințe, dar și bunurile din interior.

Pompierii au fost sprijiniți și de membri SVSU Brateiu. Din fericire nu au fost înregistrate victime.

“Pe această cale atragem atenția cetățenilor că odată cu venirea sezonului rece, este important să acorde atenție sporită coșurilor de fum, să le curețe și să se asigure că sunt izolate corespunzător, întrucât acestea prezintă un risc crescut în producerea de incendii”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu