parcare hipodrom 8

Primăria Sibiu consideră că incidentul sibiencei care a fost operată de urgență după ce a alunecat în holul parcării supraetajate de pe Mihai Viteazu se datorează neatenției, ci nu a podelei care ar fi antiderapantă.

Răspunsul Primăriei Sibiu la incidentul din parcarea supraterană de pe Mihai Viteazu nu a întârziat să apară. Cei 53.000 de lei, suma totală a despăgubirilor morale și medicale, nu sunt justificați, după spusele Primăriei, având în vedere că podeaua este antiderapantă, respectiv conformă.

„Accidentul în cauză a avut loc în luna mai a acestui an, persoana în cauză sesizând acest lucru la finalul lunii iulie 2022. Incidentul a avut loc, conform spuselor cetățeanului în cauză, pe terasa parcării, neacoperită și supusă deci intemperiilor, la intrarea spre scări. Precizăm că pardoseala existentă pe casa scării este antiderapantă, conform fișei tehnice furnizate de constructor.

Cetățeanul a fost informat despre aceste aspecte în urma audienței cu reprezentanții Serviciului de Administrare a Domeniului Public, arătându-se că, în urma verificărilor interne, nu s-au constatat deficiențe și, prin urmare, nu se justifică plata celor 53.000 de lei solicitați de cetățean ca despăgubiri pentru “cheltuielile medicale și despăgubiri morale”. Din păcate, cauza cea mai probabilă a acestui regretabil accident este neatenția la intrarea de pe o suprafață neacoperită și umedă în urma ploilor spre o suprafață interioară, pavată corespunzător unui astfel de spațiu.

În ceea ce privește lucrările efectuate în această perioadă, menționăm că acestea nu au legătură cu această situație, fiind lucrări de reparații în perioada de garanție pentru refacerea suprafeței terasei din cauza unor defecte de planeitate și degradări ale marcajelor”, spune Mirela Gligore, purtător de cuvânt al Primăriei Sibiu.

Citește și: VIDEO FOTO Coșmarul unei sibience care a alunecat în parcarea supraetajată din Hipodrom – A fost operată de urgență și cere despăgubiri Primăriei

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu