nunta angajata apa razbunare
Sursa Foto - Captura Video

O cântăreață a dezvăluit că a fost angajată să cânte la nunta fostului ei iubit care a înșelat-o, fără ca acesta să-și dea seama, și a decis să-l surprindă cu un cântec despre infidelitate.

Alexandra Starr, o cântăreață și compozitoare aspirantă din California, a avut un șoc atunci când a fost rugată să cânte la nunta fostului ei iubit cu fata cu care acesta o înșelase cu un an înainte, notează dailymail.

Ea a explicat că de obicei este back-up pentru artiștii care nu pot ajunge la evenimentele din zonă. Iar când solistul trupei angajate de fostul ei iubit pentru nuntă nu a mai putut să ajungă și a sunat-o să îi ia locul, a simțit că este „un semn” și a spus că este oportunitatea perfectă să se răzbune.

Ca să nu fie recunoscută, Alexandra și-a ascuns fața în prima parte a evenimentului. Dar în momentul în care cei doi proaspeți soți au vrut să danseze împreună, a început să cânte melodia Before He Cheats (înainte să înşele) a lui Carrie Underwood. Iar când fostul ei iubit a confruntat-o i-a aruncat un pahar de apă pe față și a plecat.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns