carolea vetuta 1

Polițiștii sibieni caută o minoră în vârstă de 14 ani, care a plecat de acasă, din Mediaș, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgență 112.

„La data de 21 septembrie a.c., în jurul orei 17,00, polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 13,00, nepoata sa, CAROLEA VETUȚA, în vârstă de 14 ani, a plecat de la domiciliul său din municipiul Mediaș, județul Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Semnalmente: înălțime 150 cm, greutate aproximativ 55 de kg, față ovală, ten deschis, ochi căprui, păr negru, lung, fir drept, prins în coadă.

La momentul plecării, minora purta fustă lungă cu imprimeuri florale în culori roșu și alb, vestă albă și sandale de culoare auriu cu negru. Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

1 Commentariu

Comentariu

  1. Ma tem sa nu fie vorba de un criminal in serie, care le prinde le violează si le omoară, a fost găsită una din ele ca acum iar a dispărut una e a 3a asta cam la 10 zile aproximativ. Pare a fi aceași metodă de acționare. Sa ne ferească dumnezeu de unu ca în america ca ăștia nu îl prind în 50 de ani.